Momente fenomen, cu performanțe nemaivăzute, în această seară la „Românii au talent”: „A fost o decizie grea dacă să particip...”

#Exclusiv Click!

Andi, Andra, Dragoș și Bobo sunt pregătiți să fie impresionați la masa juriului și în această seară de vineri, la Românii au talent. De la ora 20.30, în fața celor de acasă, vor veni artiști la început de drum sau oameni care au muncit ani de zile pentru pasiunea lor, însă toți promit un spectacol de neratat.

Cu o parte dintre aceștia, am stat de vorbă în exclusivitate și am aflat de ce au decis să participe sau ce îi ghidează în activitatea lor.

Deniss Trifanovs are 29 de ani și este flair bartender – Letonia. De la 18 ani participă în competiții internaționale.

„Vreau să-mi arăt pasiunea și experiența, să îi inspir pe alții..”

Am văzut video-urile pe YouTube ale celor care făceau astfel de lucruri. Și am zis să încep cu câteva sticle de bere și să le învârt, dar apoi am descoperit că în Riga a face flair bartending este cool. Apoi am început să învăț, să repet. De la 18 ani am început să particip în competiții internaționale. Iar de acolo am ajuns la nivelul următor, am înțeles pe ce trebuie să mă concentrez.

Am văzut alți colegi, alături de care am concurat în competiții internaționale, care au venit la emisiune. A fost o decizie grea dacă să particip deoarece urmează campionatele mondiale, dar am luat decizia cu doar 24 de ore înainte. Vreau să-mi arăt pasiunea și experiența, să îi inspir pe alții să înceapă, așa cum și eu am fost inspirat la rândul meu”, declară Deniss Trifanovs, un adevărat specialist în flair bartending.

Tot de peste graniță, dar din Israel, vine și Anton Monstyrsky, un artist de 37 de ani, care va surprinde cu un număr de... hula hooping.

Am început în 1994, când aveam șapte ani și tatăl meu a realizat că un număr de hula hoop pentru un bărbat ar fi unic. A decis să încercăm să repetăm, pentru a face ceva nou în lumea circului. Fiecare show nou este o provocare, emoții noi, trăiri noi, schimb de experiențe, înțelegerea unor culturi noi. Fiecare țară are o gândire diferită și trebuie să te adaptezi. Sunt foarte curios cum va fi astăzi pentru audiența din România.

Toată viața muncesc pentru fiecare număr, aduc lucruri noi. Mă folosesc mult de Instagram (hoopster_guy) – le aduc multă emoție, primesc multe întrebări despre ceea ce fac și cum, ce mă motivează. Am mai fost aici cu Cirque du Soileil o dată, la un eveniment special în centrul Bucureștiului. Mă concentrez mai mult pe ceea ce fac. Scopul meu este să fac un show bun, să impresionez audiența. Sper ca lor să le placă și eu voi da tot ce am mai bun”, ne-a spus acesta și noi abia așteptăm să vedem ce a pregătit.

Artist stradal în Roma, dar născut în Călărași și român get-beget, Valentin Dumitru, are 30 de ani și vrea să-și câștige existența prin cântatul la vioară.

Am venit la emisiune deoarece am nevoie de promovare, sunt hotărât să investesc mult în imaginea mea, mai ales în social media. Îmi doresc să cânt la evenimente pentru a-mi putea întreține familia și a le oferi o continuitate, din punct de vedere educațional, copiilor mei. Am 30 de ani și am 2 copii, fată și băiat. Imediat după ce s-a oprit pandemia, a fost o perioadă mai dificilă. Eram în țară și mi-am dorit să-mi înscriu copii la școală. Acolo și-au făcut prieteni, așa că ar fi greu să îi iau de la școală și să plec în jurul lumii. Marele meu regret este că nu m-am apucat de vioară atunci când mi-am dorit, când eram mult mai mic. Îmi doream să merg la alți profesori, deși eram copil știam ce-mi trebuie mie”, zice el. oare va reuși să-i convingă pe jurați?

Un alt artist, specializat în magie, va veni din Lituania. Rokas Bernatonis este, la 31 de ani, deținător de recorduri mondiale.

„Magia e conexiunea cu oamenii”

 „Am 31 ani, magician, am început cu magia la 13 ani și am văzut un prieten al bunicului meu care a făcut un truc de magie. Simplu, dar incredibil. L-am rugat să repete, nu aveam nicio idee cum a făcut asta și mi-a zis că un magician nu-și spune niciodată secretele. Când mi-a zis secretul, am început să fac acel număr pentru toți prietenii mei și familia. Când am realizat că nu mai sunt oameni cărora să le arăt, am zis să fac un moment nou. Când eram student, în jur de 19 ani, am început să muncesc cu adevărat.

Pentru mine, magia este un sentiment pe care-l împărtășesc cu alții. Dar fiecare magie pe care o trăiesc în viață, nu are în spate un trick. Magia e conexiunea cu oamenii. Când ceva se întâmplă neprevăzut – să fii cu prietenii, să produci ceva de nicăieri – fericirea, râsul. Este distractiv să fiu aici, călătoriile sunt una dintre pasiunile mele. Când am o săptămână liberă, îmi place să explorez locuri noi. E prima dată când sunt în România, îmi place. Am record mondial la aruncat cărți și mi-ar plăcea ca cei din țară să audă și să-și dorească să facă așa ceva”, ne-a mărturisit lituanianul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net