Care este mâncarea preferată a lui Sorin Bontea. Juratul de la MasterChef, îndrăgostit de un preparat simplu, dar gustos

Ultima actualizare:

Sorin Bontea, unul dintre cei mai renumiți bucătari români, a dezvăluit care este mâncarea sa preferată. Nimeni nu s-ar fi gândit că juratul de la MasterChef, care îi încântă pe cei de acasă cu mâncăruri care mai de care mai gustoase și mai sofisticate, preferă o mâncare tradițională românească. 

Sorin Bontea / foto: arhiva Click!
Sorin Bontea / foto: arhiva Click!

Nicolas Aesthetics a dat buzna în platoul de filmare MasterChef, de la PRO TV, dornic să afle mâncarea preferată a juratului Sorin Bontea, ca mai apoi să o gătească și să primească o notă din partea acestuia. Ce a ieșit, aflați din rândurile de mai jos. 

Sorin Bontea și mâncarea lui preferată 

Ciorba de cocoș este preparatul pe care Chef Bontea îl adoră! Acesta a primit întrebarea din partea lui Nicolas Aesthetics, pe numele său Nicolas Enache, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut în materie de mâncare și nutriție. Tânărul nu a mai stat pe gânduri, a fugit în bucătărie și a încercat să-l surprindă pe bucătar cu ciorba sa preferată. 

„Bună ziua, Chef! Am și eu o întrebare: care este mâncarea dvs. preferată?” - este întrebarea adresată de tânărul tiktoker lui Sorin Bontea. 

„Ciorba de cocoș acrită cu zeamă de varză și turte de pâine” - a fost răspunsul bucătarului. 

Tânărul a mers în bucătărie și s-a apucat de treabă. A gătit o ciorbă de cocoș pe care a lăsat-o la aprecierea juratului de la MasterChef:

„E un pic cam groasă, roșii cam multicele. Pot să spun așa, concluzia: felicitări și bravo! Nota 7,9 / 10, dar să știi că pentru tăiței mai mult. Nu mă așteptam s-o faci nici atât de bună. Am zis că cine știe, vii cu vreo apă murdară” - a fost reacția bucătarului după ce a gustat din ciorba de cocoș făcută de Nicolas Enache. 

Sorin Bontea: „M-am angajat la 16 ani în bucătărie”

Sorin Bontea a pus pe planul doi studiile, întrucât majoritatea timpului l-a dedicat pasiunii sale pentru gastronomie. Totuși, pentru a face timp educației în viața lui, bucătarul a decis să se înscrie la un liceu seral. Încă de la 16 ani și-a câștigat primii bani, când s-a angajat ca ajutor de bucătar. 

   „Am citit câteva cărți la viața mea. Mi-au plăcut mult romanele Agathei Christie, dar nu m-am oprit doar la literatură polițistă. În principiu, am citit cam tot ce trebuia să citească un copil și un tânăr până în adolescență. (...) Nu mai știu câți ani aveam, 10, 11 ani și am fost la colindat. Mi-am luat chitara și mai aveam câțiva prieteni care cântau. Eram vreo trei care cântam și învățam acordurile desenate pe hârtie. Am spus că vreau să merg la școala populară de artă. Cred că aveam și puțină voce, pe vremea aceea. Când a trecut timpul, m-am angajat la 16 ani în bucătărie și de atunci...”, a declarat acesta, în cadrul unui podcast. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
andreea balan  crop 1665063599 jpg
banner trupa femei png
Mario Fresh și Alexia Eram jpeg
Banner Romanița Iovan
christina hendricks nunta jpg
banner vlad gherman png
image png
banner tavi clonda png
image
actualitate.net
image
actualitate.net