Influencerul Andrei Versace a murit! Polițiștii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă

20 iulie 2024 12:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

În cursul zilei de sâmbătă, influencerul Andrei Versace a fost găsit mort de către autorități, în locuința sa aflată într-un complex rezidențial de lux din Sectorul 1. Trupul său a fost dus la INML pentru a se efectua o autopsie, iar Polițiștii au deschis deja un dosar penal pentru moarte suspectă.

Pe numele său real Andrei Pârvan, influencerul Andrei Versace a fost găsit mort în apartamentul său din Capitală, în cursul zilei de astăzi. Potrivit gândul.ro, paznicul clădirii a sunat la 112, după ce a sesizat un miros înțepător ce ar fi ieșit dintr-un apartament.

La primele verificări, pe corpul influencerilor nu au fost găsite urme de violență, însă Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Andrei Versace a devenit popular după ce și-a creat imaginea unui milionar excentric, iar abordarea lui a fost remarcată chiar și de faimosul actor Mihai Bendeac. Acesta l-a transformat pe Versace într-un personaj extrem de popular în show-urile sale de comedie.

Influencerul Andrei Versace a fost găsit mort în locuința sa

„Astăzi, 20 iulie 2024, în jurul orei 10.35, polițiști din cadrul Poliției Capitalei – Secția 2 Poliție au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, în calitate de agent de securitate al unui complex de locuințe, situat la o adresă din Sectorul 1, cu privire la faptul că dintr-un apartament s-ar simți un miros înțepător, specific unei persoane decedate.

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă.

Ulterior, la fața locului a ajuns și un echipaj din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, în apartament a fost găsită o persoană decedată, fiind vorba despre un bărbat, fără a prezenta urme de violență.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, a comunicat Poliția Capitalei.

Mai multe