Irinel Columbeanu, de urgență la spital! A suferit un accident vascular cerebral!

25 februarie 2022 20:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a fost transportat de urgență la spital, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Iată care este starea lui de sănătate în prezent!

Irinel Columbeanu, în vârstă de 64 de ani, trece prin momente critice, după ce a fost luat cu Ambulanța, în urma unui accident vascular cerebral (AVC).

Afaceristul a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar de Urgență Elias, acolo unde medicii au decis să îl interneze. Se pare că după ce a primit îngrijiri medicale, starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu este ceva mai bună.

Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular cerebral

Chiar Irinel Columbeanu a fost cel care a confirmat vestea. Contactat telefonic, acesta a vorbit despre starea sa de sănătate, explicând că se află, într-adevăr, în spital, în urma unui AVC.

După lansarea din 16 februarie, am suferit un AVC. Sunt internat la Elias. Mă simt mai bine acum”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru Spynews.

Se pare că starea sa de sănătate este una bună în prezent, având în vedere că omul de afaceri a putut fi contactat în legătură cu urgența medicală prin care tocmai a trecut. Totul a ieșit la iveală abia vineri, 25 februarie, însă afaceristul a menționat că a suferit AVC-ul chiar după lansarea cărții sale, care a avut loc la data de 16 februarie. Practic, Irinel Columbeanu  a stat înternat în spital 9 zile până în prezent.

Irinel Columbeanu și-a lansat de curând cea de-a doua carte

Chiar după lansarea cărții sale, Irinel Columbeanu a avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui AVC. Ziua de 16 februarie a fost una importantă și plină de emoții pentru omul de afaceri, care a lansat volumul 2 din din trilogia „Istoriile unui vehement".

Lansarea cărții „Apofenia" a avut loc la Palatul Suter din București. Iată însă că emoțiile nu au trecut pentru afacerist nici după încheierea evenimentului, care a fost un succes, acesta ajungând chiar „de la bal la spital”. Irinel a rămas internat în urma AVC-ului suferit.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Mai multe