Irinel Columbeanu și-a mai îndeplinit un vis! Fostul milionar a ajuns la vila din Izvorani: „Simt o emoție puternică”

9 octombrie 2024 12:33   Vedete românești

Irinel Columbeanu a avut o vilă incredibilă în Izvorani, dar pe care a pierdut-o în urma alegerilor greșite pe care le-a făcut. Superba casa a fost afectată de un incendiu devastator în anul 2020, iar toate obiectele unice și valoroase pe care le deținea au fost distruse. Dar iată că, după atâta timp, fostul milionar a ajuns în locul care i-a fost cândva cămin.

Vila impunătoare din Izvorani, fostă locuință a lui Irinel Columbeanu, și-a pierdut strălucirea și frumusețea într-un incendiu devastator care a avut loc în anul 2020. Casa în care fostul milionar a trăit cu fosta sa soție, Monica Gabor, a ajuns o ruină. Și, cum visul lui era de a mai păși încă o dată pe locul care i-a fost cândva cămin, alături de jurnalistul Adrian Voicu, Irinel Columbeanu a reușit să ajungă la vila din Izvorani. Fostul milionar a fost extrem de încântat să fie din nou acolo.

Adiță Voicu: „Domnul Columbeanu, am ajuns în fața vilei care a ars în urmă cu mulți ani, care este primul sentiment pe care în aveți când vă uitați?”

Irinel Columbeanu: „Sentimentul este amestecat, nu îmi pare rău de nimic, dar totuși simt o emoție puternică revăzând niște lucruri care mi-au fost dragi”, a răspuns fostul milionar, potrivit wowbiz.ro.

Mai emoționant a fost momentul în care Irinel Columbeanu a găsit în interiorul casei un tablou cu mama și fiica sa, Irinuca, pe care l-a sărutat, vizibil cuprins de emoție și dor.

Episodul emisiunii „Fiță cu Adiță” cu vizita lui Irinel Columbeanu la vila de lux din Izvorani va fi difuzat vineri, 11 octombrie, pe canalul de YouTube „theXclusive”.

În urmă cu câțiva ani, Irinel Columbeanu a pierdut vila de lux de la Izvorani. Deși este în prezent în ruine și a ars în întregime după incendiul devastator care a avut loc în anul 2020, o altă persoană ar avea acte pentru această proprietate, pe care ar fi obținut-o în condiții dubioase. Este vorba despre avocata sa, Liana Petrovici.

Mai multe