Irinel Columbeanu și Anna Lesko, poveste de iubire cu final zguduitor: „Așa s-a terminat relația noastră”

28 noiembrie 2023 11:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu și Anna Lesko au format unul dintre cele mai celebre cupluri din România. Relația lor a fost una controversată, mai ales din cauza diferenței de vârstă dintre cei doi. De ce a ajuns povestea lor de dragoste după 8 ani de zile să se sfârșească. 

Fostul soț al Monică Gabor mărturisea în urmă cu ceva timp faptul că părinții lui nu au fost de acord cu relația pe care o avea cu Anna Lesko. De asemenea, fostul milionar de la Izvorani a dezvăluit și motivul real al despărțirii.

Anna Lesko, alungată de la Izvorani de tatăl lui Irinel Columbeanu 

Niciodată părinții lui Irinel Columbeanu nu au avut-o la suflet pe Anna Lesko, așa cum reiese din cele relatate de către fostul ei iubit. Mai mult decât atât, cei care i-au dat viață afaceristului au dorit cu ardoare ca el să încheie relația cu cântăreața basarabeanca. 

„Anna a fost alungată de părinții mei din vila de la Izvorani. Nu au agreeat-o de la bun început. Tatăl meu, la un moment, i-a spus «Ieși din casa fiului meu, rusoaico!». Așa s-a terminat relația noastră”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Impact.

Anna Lesko: „Lângă Irinel am fost foarte fericită!”

Pe vremea când a început o relație cu Irinel Columbeanu, artista avea doar 17 ani. Deși exista o diferență de vârstă remarcabilă, fostul milionar de la Izvorani a ajutat-o să se maturizeze și să își croiască un drum în viață. 

Anna Lesko mărturisea în urmă cu mai mult timp faptul că în brațele fostului soț al Monicăi Gabor a fost cea mai fericită, iar faptul că s-au iubit a făcut ca relația să dureze mai bine de 8 ani. 

„Lângă Irinel am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relaţia noastră mai bine de opt ani. Plus că am fost alături de el în nişte momente foarte grele. Relaţia cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare”, spunea Anna Lesko despre fostul ei iubit.

Mai multe