Iubita lui Victor Slav, criticată de un internaut! „Machiajul tău e horror!” Selina și-a ieșit din minți și a reacționat

11 august 2024 9:51   Vedete românești

Selina, iubita lui Victor Slav, a fost apostrofată de o fană din cauza machiajului său. Cum a reacționat tânăra și ce replică i-a oferit persoanei care nu i-a transmis un mesaj tocmai plăcut. 

Cei doi îndrăgostiți au postat pe social media un clip video în care prezintă ținutele pe care le-au purtat și faptul că s-au asortat. 

Comentariul care a enervat-o pe iubita lui Victor Slav

Pe contul personal de Instagram, Victor Slav a postat un videoclip în care apare alături de Selina, prezentându-le fanilor ținutele lor asortate, pe care le-au lăsat la aprecierea fanilor. 

Ei bine, make-up-ul Selinei nu a fost văzut cu ochi buni de către o internaută, care i-a criticat alegerea: 

„Machiajul tău e horror! Ești prea ochioasă și nu te avantajează negrul de sub ochi” - a fost comentariul primit de Selina. 

La rândul său, aceasta a reacționat și a venit cu o replică în cauză: 

„Nu trebuie și nici nu îmi doresc să fiu pe placul tuturor, iar sub ochi, nu este negru. Pe lângă aceste lucruri, îți doresc o viață mai fericită ca acum” - a fost răspunsul iubitei lui Victor Slav.

Cum își menține Selina silueta demnă de invidiat

Iubita vedetei TV se poate lăuda cu un corp de fotomodel, cu toate că ne-a declarat că a fost o gurmandă desăvârșită. 

Am intrat în sala de fitness pe la vârsta de 24 de ani, dar nu am mers constant. Ce-i dreptmă ajută foarte mult gena. Cam de un an fac constant, de 4 ori pe săptămână fac câte o oră de antrenamente. Nu mi-a plăcut să merg niciodată în sălile de fitness, nu am simțit niciodată conexiune cu sala, aparatele. Pe youtube am găsit niște antrenamente foarte interesante. Evident, alimentația face totul. Eu am 53 de kilograme, 1,72 m înălțime, dar nu vreau să slăbesc, ci doar să mă tonifiez. Înainte eram mare fan cartofi prăjiți și nu exagerez când spun că mâncam zilnic. Prăjituri, patiserie, prăjeli multe, carne. Nu mă îngrășasem, ba pot să spun că eram mai bine ca acum” - ne-a mărturisit aceasta, în exclusivitate. 

Mai multe