Iulia Albu, foc și pară pe fostul soț. Gestul lui Mihai Albu a enervat-o teribil: „Am fost informată”

19 septembrie 2024 10:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Iulia Albu, cunoscutul critic de modă și vedetă TV, a reacționat dur după ce Mihai Albu, fostul său soț, a făcut declarații care au stârnit tensiuni între cei doi. Vedeta îl acuză pe acesta că a păstrat fără acordul ei mai multe obiecte personale, inclusiv faimoasa rochie de mireasă, alături de alte piese valoroase.

Scandal pe rochia de mireasă

Unul dintre subiectele care a reaprins disputa dintre cei doi este rochia de mireasă a Iuliei. Într-o declarație recentă, Mihai Albu a afirmat că nu își amintește detalii despre rochia fostei sale soții, dar credea că a fost realizată de designerul Rita Mureșan. Într-un răspuns ferm, Iulia Albu a demontat această informație, afirmând că rochia a fost creată de regretatul Răzvan Ciobanu, un prieten drag al vedetei. Mai mult, Iulia a dezvăluit că rochia, alături de alte obiecte, a fost reținută de Mihai Albu.

Rochia mea de mireasă a fost creată de Răzvan Ciobanu, unul dintre cei mai valoroși designeri pe care i-a dat această țară. Ulterior, unul dintre prietenii mei de suflet. Din păcate, această rochie nu mai există. Ea a fost reținută alături de mai multe lucruri de fostul meu soț, fără ca eu să pot avea vreun cuvânt de spus în această privință. În momentul în care am cerut-o am fost informată că a fost aruncată. Păcat. Era cu adevărat o rochie de vis”, a declarat Iulia Albu, pentru FANATIK.

Căruciorul antic de colecție și alte obiecte valoroase

Scandalul dintre cei doi nu se limitează doar la rochia de mireasă. Potrivit unor surse apropiate, Mihai Albu ar fi aruncat și un cărucior antic de colecție, Taylor, pe care Iulia l-a cumpărat și recondiționat pentru fiica lor, Mikaela. Acesta a fost folosit la botezul micuței, iar valoarea sentimentală și istorică a obiectului era incontestabilă.

În plus, alte piese de colecție, cum ar fi păpuși antice și mașini de cusut valoroase, ar fi fost reținute de Mihai Albu. Iulia a evitat să comenteze detaliat despre acest subiect, dar a lăsat un mesaj clar și tăios: „Nu pun preț pe lucrurile materiale, sunt o fată simplă cu pasiuni complicate”.

Verigheta, un alt capitol închis

Un alt detaliu care a fost adus în atenția publicului este legat de verigheta pe care Iulia i-a înapoiat-o fostului soț. Mihai Albu a confirmat recent că fosta sa soție i-a restituit verigheta, respectând astfel o înțelegere pe care o aveau încă din timpul mariajului.

Cu toate că cei doi au mers pe drumuri separate de ani buni, relația lor este marcată de controverse și neînțelegeri care par să nu se stingă curând.

Mai multe