Keo deschide concertul CC Catch și Bad Boys Blue la Sala Palatului pe 14 octombrie

2 octombrie 2024 9:43   Vedete românești

Pe 14 octombrie, Sala Palatului va fi scena unui eveniment spectaculos, unde nostalgia anilor '80 și energia muzicii pop-disco vor electriza publicul. Alături de legendele CC Catch și Bad Boys Blue, renumitul artist român Keo va deschide seara cu un recital plin de emoție și dinamism.

Keo, unul dintre cei mai apreciați artiști ai scenei muzicale românești, va aduce pe scenă hiturile sale bine cunoscute și va pregăti atmosfera pentru un show de neuitat. Cu o carieră solidă și piese ca „Azi vii mâine pleci” și „Liber”, Keo va pune în valoare talentul său și va încălzi inimile fanilor cu melodiile sale care au marcat o generație.

Este o onoare pentru mine să fiu parte din acest eveniment extraordinar alături de CC Catch și Bad Boys Blue. Am crescut ascultând muzica lor și abia aștept să împărtășesc această experiență unică cu fanii din România”, a declarat Keo.

Biletele sunt disponibile pe www.bilet.ro, dar locurile sunt limitate. Nu ratați ocazia de a trăi o seară memorabilă, în care veți cânta și dansa pe cele mai mari hituri ale anilor '80, într-un eveniment care promite să aducă strălucirea unei epoci de neuitat. 

Mai multe