Larisa Iordache și Cristian Chiriță, surprinși de paparazzi Click! în ipostaze romantice, pe plajă, la Năvodari

27 iulie 2023 13:05   Vedete românești

Larisa Iordache (26 de ani) și nou său iubit, jucătorul de tenis de masă, Cristian Chiriță (28 de ani), nu se mai feresc! Proaspeții îndrăgostiți au fost surprinși de paparazzi Click!, bucurându-se unul de compania celuilalt, pe plajă la Năvodari.

Cei doi au petrecut un weekend liniștit la Năvodari, pe litoralul românesc. Nu s-au dezlipit unul de celălalt, astfel că majoritatea timpului au stat pe șezlong, unde au și mâncat și nu au intrat deloc în apă.

Larisa Iordache și Cristian Chiriță, weekend liniștit la Năvodari

Cum paparazzilor Click! nu le scapă nimic, de data aceasta vă prezentăm cel mai recent cuplu care a luat cu asalt lumea mondenă, format din fosta gimnastă Larisa Iordache și Cristian Chiriță, fostul iubit al campioanei de tenis de masă Bernadette Szocs (28 de ani).

Imaginile prezentate astăzi îi ilustrează pe cei doi îndrăgostiți cum petrec un wekend liniștit pe litoral, la Năvodari. Au fost prezențe extrem de discrete și nu au încercat să atragă atenția. Dimpotrivă, Larisa Iordache și iubitul ei au mâncat pe șezlong și nu au intrat deloc în apă.

Mai mult decât atât, fosta gimnastă a dovedit că este o parteneră devotată și atentă, hrănindu-și atent iubitul cu mâncare. 

Larisa Iordache iubește și este iubită!

Fosta sportivă nu s-a mai ferit cu noua ei cucerire și l-a prezentat fanilor pe Cristian Chiriță, bărbatul pentru care ar și îmbrăca rochia de mireasă. Îi surâde ideea de căsătorie, însă nu forțează lucrurile.

Recent, prin intermediul unei emisiuni televizate, Larisa Iordache mărturisea faptul că se vede îmbrăcând rochia de mireasă, însă doar atunci când simte că este pregătită, considerând acest fapt important în viața oricărei femei.

„Mă văd într-o rochie de mireasă, normal, dar nu mă grăbesc absolut deloc. M-am îmbrăcat în rochie de mireasă, dar nu mă grăbesc cu absolut nimic. Nu sunt superstițioasă, nu am niciun fel de superstiție în afară de a intra cu dreptul într-o încăpere nouă, dar consider că atunci când vine vorba să îmbraci o rochie de mireasă pentru o femeie este un moment cu totul special”, a mărturisit Larisa Iordache, la Antena Stars.

Mai multe