Cine este bărbatul care a cucerit-o pe Larisa Iordache. Detalii neștiute din viața iubitului gimnastei

Ultima actualizare:

Fosta mare gimnastă Larisa Iordache este în culmea fericirii! După o perioadă în care a fost singură, sportiva iubește din nou, ba mai mult a decis să își facă și publică relația. Cine este bărbatul care a cucerit-o. Atenție, este fostul iubit al unei sportive cunoscute!

cub larisa iordache png

Larisa Irodache (26 de ani) s-a afișat recent la un eveniment public la brațul noului său iubit. Sportiva a traversat o perioadă în care a ales să se concentreze pe sine însăși, după despărțirea de fostul său partener alături de care a ales să aibă o relație discretă.

Sunt într-o perioadă a vieții mele în care îmi doresc foarte tare să mă ocup de mine, să mă dezvolt psihic și emoțional foarte mult și, ulterior, când se va ivi ocazia să vină cineva în viața mea ca printr-un miracol, nu o să spun nu”, a declarat acum ceva timp Larisa Iordache.

larisa iordache iubit png

Ei bine, acum se pare că dragostea o surprinde într-un mod cât se poate de frumos, mai ales că fosta gimnastă radiază de bucurie. Cel care reușește să o facă să se simtă așa este chiar sportivul Cristian Chiriță, fostul partener al jucătoarei de tenis de masă Bernadette Szocs! Cei doi iubiți s-au afișat la un eveniment public, semn că ăși asumă pe deplin relația și că nu se mai feresc de ochii publicului. În cadrul declarațiilo Larisa și-a perezentant noul iubit în termeni frumoși, dezvăluind ce a atras-o cel mai mult la el: „E frumos și inteligent”.

Mai mult decât atât, fosta gimnastă declară cu zâmbetul pe buze că traversează o perioadă foarte frumoasă din viața ei alături de partenerul ei: 

„Sunt foarte liniștită. Sunt foarte încântată. Este un bărbat foarte frumos, este un bărbat foarte inteligent. Comunicăm foarte mult, iar asta ne ajută. Totul e bine. E prima noastră apariție”, a spus Larisa Iordache.

Nici Cristian Chiriță nu s-a fericit de declarații, afirmând că simte și el aceeași liniște: „Sunt foarte mândru să am o iubită superbă. Mi-am găsit liniștea sufletească”.

Deși se află la început relația dintre cei doi pare că se află pe drumul cel bun. În urmă cu puțin timp Larisa a spus în cadrul podcastului jurnalistului Romeo Chiriac, că se află într-o relație și că lasă ca lucrurile să vină de la sine.

Suntem într-o perioadă de cunoaștere. Îmi doresc să fie ceva curat, lin, frumos, să nu ne grăbim. E un om, un bărbat fain. Face sport de performanță și e tare drăguț. Face și sport de echipă și individual“, a povestit Larisa.

Totul a decurs natural, întâmplător și frumos din momentul în care ne-am întâlnit. Fiind singuri amândoi de ceva vremee, împăcați cu trecutul nostru și fără niciun regret, am dat curs emoțiilor dintre noi“, a mai spus sportiva într-un Instastory.  

Cine este Cristian Chiriță

Chipeșul sportiv care i-a furat inima Larisei este sportiv de performanță și activează la CSM Constanța. Sportivul a avut o relație cu jucătoarea de tenis de masă Bernadette Szocs, cu 6 ani mai mare decât el.

Jucătorul de tenis de masă este originar din Republica Moldova și reprezintă România în competițiile internaționale de tenis de masă, încă din 2015. Cristian Chiriță a reușit mai multe performanțe de-a lungul timpului devenind multiplu campion național în proba de dublu la Juniori, Tineret și Seniori, multiplu campion la Top 12 Juniori și Seniori. Mai mult, acesta câștigat medalia de bronz la campionatul Național de Seniori din 2020 și este campion național cu echipa în Superliga Masculină și vicecampion național. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net