Suferința neștiută a Larisei Iordache: „Am slăbit foarte mult, din păcate. Am aproape 45 de kilograme”

#Exclusiv Click!

Veste bună pentru admiratorii care încă mai sperau la inima Larisei Iordache, campioana europeană la bârnă. Gimnasta este din nou singură, iar reporterii Click! au aflat motivul despărțirii celor doi, dar și cât de mult a suferit aceasta după separarea de partenerul său de viață.

Larisa Iordache a suferit după fostul iubit!

Prezentă la un eveniment monden cu ștaif din buricul Capitalei, Larisa Iordache a reușit să atragă privirile celor din jur, căci a avut o ținută care i-a pus în valoare trupul de gazelă. Cu un top de alb și o pereche de pantaloni mulați negri, sportiva a atras toate privirile

Din păcate, în spatele zâmbetului și al aspectului fizic impecabil, Larisa Iordache trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional.

Vezi si: Larisa Iordache, primul aur cucerit ca antrenoare

„Eu cu fostul meu iubit nu mai rezonam din foarte multe puncte de vedere, așa că ne-am despărțit după doi ani de relație. Am constatat că trebuie să ne vedem fiecare de drumul nostru și să reușim pe ceea ce ne-am propus, plus că nu mai era iubirea aceea de care fiecare om are nevoie, dar acum sunt foarte bine, mi-am revenit. La început a fost greu, bineînțeles, dar acum sunt bine! Ne-am despărțit de două luni jumătate – trei. Am suferit după această despărțire, tocmai de aia am și slăbit, dar acum m-am echilibrat”, a declarat Larisa Iordache, pentru Click!.

Mai vezi și: Larisa Iordache a îndurat foamea și durerea la „America Express": «A trebuit să continui»

Larisa Iordache ia în calcul să-și pună silicoane!

Larisa Iordache ne-a mai dezvăluit în exclusivitate că nu este exclus ca în perioada următoare să apeleze la bisturiu.

„Sunt foarte atentă la aspectul meu fizic și la cum arăt în general. În ceea ce privește intervențiile estetice, în viitorul apropiat, posibil să da, posibil să nu, nu știu sigur. Încerc să mă hotărăsc dacă îmi pun implanturi mamare! Clar nu sunt împotriva intervențiilor estetice!

Nu știu ce mi-aș face. Poate aș umbla în partea de sus, dar o să mă decid eu în viitorul apropiat. Poate un implant mamar, de ce nu? Dar asta voi vedea. Am mai avut aparat dentar în trecut, dar, din păcate, nu am ascultat medicul ortodont și acum încerc să reglez ceea ce am eu nevoie.”, a spus Larisa Iordache, pentru Click!.

De asemenea, celebra gimnastă la bârnă ne-a spus și că este foarte atentă la aspectul său fizic, așa că o oră de sport, aproape în fiecare zi, este pe agenda sa.

„Am slăbit foarte mult, din păcate. Am aproape 45 de kilograme, dar este ok, îmi revin. Asta de la mai multe lucruri care s-au adunat în ultima perioadă și nu am mai avut timp de mine. Fac aproape zilnic sport, mă mișc, doar că trebuie să fac ceva mult mai serios pentru că merg la sală într-adevăr să pot mânca dulce. Mănânc aproape în fiecare zi dulce, dulcele nu se pune pe coapse, ci se duce la suflețel”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre