Laura Cosoi, distrusă de durere! Mama ei a murit: „Te iubim dincolo de viața asta” FOTO

19 decembrie 2023 9:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nimic nu este mai grav în viața decât să pierzi pe cineva atât de apropiat. Laura Cosoi trece acum prin momente extrem de dificile după pierderea mamei sale.

Ea a anunțat această dureroasă veste pe rețelele sociale, unde împărtășea adesea aspecte din viața sa. Relația profundă pe care o avea cu mama ei, Ligia, era una de susținere și încurajare constantă.

Laura Cosoi a avut mereu o relație apropiată cu mama ei

Laura a dezvăluit recent că a avut întotdeauna o legătură strânsă cu mama sa. Chiar dacă s-au confruntat cu unele schimbări atunci când vedeta s-a retras din dansul sportiv, relația lor a fost mereu specială. Mama ei era foarte mulțumită de viața pe care fiica ei a ales-o, având trei copii cu o carieră în lumea artistică.

„Eu întotdeauna am avut o relație bună cu mama. Mai puțin atunci când m-am lăsat de dans sportiv. Nu știu dacă neapărat s-a schimbat foarte mult, nu știu dacă ea mă vede pe mine altfel, dar ceva s-a schimbat.

Sigur nu și-a imaginat deloc această viață cu mine în calitate de mamă. Așa mi-a spus, că nu și-a imaginat că o să am trei fetițe, trei copii. Dar pot spune că e foarte mulțumită că, în continuare, îmi exercit meseria”, spunea actrița. 

Anunțul Laurei Cosoi, făcut pe rețelele de socializare

Anunțul trist al pierderii mamei sale a fost făcut de Laura cu puțin timp înainte de sărbătorile de Crăciun. Vedeta a postat câteva cuvinte emoționante pe rețelele sociale, în care își exprimă durerea și dragostea pentru mama sa.

„Mămică noastră dragă și bună a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viață asta! Ești în inima noastră!”, este mesajul scris Laura, pe rețelele sociale.

Este o perioadă dificilă pentru Laura Cosoi și familia ei, iar gândurile de compasiune și susținere ale fanilor vedetei se îndreaptă către ei în aceste momente triste. 

Mai multe