Laura Cosoi, secretul prieteniei de 17 ani cu Adela Popescu: „M-a ajutat într-un moment delicat”

22 octombrie 2023 11:34   Vedete românești

Între Adela Popescu și Laura Cosoi dăinuiește o prietenie veche, de mai bine de 17 ani. S-au cunoscut în perioada în care activau în serialul de comedie „La Bloc”, Dana Rogoz fiind cea care le-a făcut cunoștință. O astfel de prietenie necesită efort, dar și interes reciproc față de problemele pe care le au. 

În cel mai recent interviu oferit presei, Laura Cosoi a vorbit deschis și sincer despre secretul unei prietenii de durată cu Adela Popescu. Soția lui Radu Vâlcan i-a fost aproape într-unul dintre cele mai grele momente ale vieții, fapt pentru care îi va fi recunoscătoare pe veci. 

Laura Cosoi: „Adela a fost omul pe care l-am sunat”

Laura Cosoi și Adela Popescu sunt două nume pe care, atunci când le auzi, gândul te duce involuntar la cuvântul prietenie. 

Inițial, relația celor două a fost una de prietenie, urmând ca mai apoi să ajungă și colege de scenă la teatru. Ulterior, legătura dintre ele s-a consolidat, mai ales când Adela i-a fost aproape Laurei într-un moment extrem de dificil, lucru care nu se va schimba, indiferent de ce le rezervă viața. 

„Prietenia mea cu Adela este de foarte mulți ani, cam din 2006 – 2007, deci mulți ani de când ne-am cunoscut. Ne-a făcut cunoștință Dana Rogoz, care era prietena mea și cu care lucrasem la serialul La Bloc . Și apoi ne-am împrietenit.

Cu Adela mai întâi am fost prietene și apoi am fost colege mai întâi într-un spectacol de teatru, apoi în film și evident împărțim și aceeași echipă, agenție care ne reprezintă.

Atunci când mi-a fost foarte greu, Adela a fost omul pe care l-am sunat și care m-a ajutat într-un moment foarte delicat al vieții mele. Este o legătură pe viață, indiferent de ce se va întâmpla, ea va rămâne în inima mea. Are un loc special”, a fost declarația Laurei Cosoi, într-un interviu Playtech.ro

Mai multe