Laura Cosoi și imaginile ei pline de amor! Cum a sărbătorit vedeta 7 ani de căsnicie

7 august 2022 20:55   Vedete românești

Laura Cosoi se bucură de momentele frumoase alături de cei dragi. Vedeta a împlinit 7 ani de căsnicie, iar actrița a ținut să marcheze evenimentul cu trei imagini care arată evoluția familiei.

Fotografiile făcute de Laura Cosoi sunt, cum s-ar spune, divine! Pozele prezintă evoluția cuplului, de la cununia civilă până astăzi, când sunt la fel de îndrăgostiți și cu trei fetițe superbe.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, 7 ani de la „DA”

Cu o zi înainte de acest eveniment magic, Laura Cosoi s-a bucurat de atmosfera de la Untold. Acum, vedeta a schimbat registrul, așa că și-a ales un cadru mult mai liniștit pentru ziua această specială, când ea și soțul ei împlinesc 7 ani de căsnicie.

Citește și: Laura Cosoi, imagine unică alături mama ei și micuța Lara, la malul mării: «Trei generații din familia noastră»

Drumul către acest eveniment magic a fost una cu totul neobișnuită. Laura Cosoi și familia ei au plecat de la Untold direct într-o zonă rurală, unde fetițele s-au putut bucura de razele soarelui și s-au jucat în natură. La finalul zilei, vedeta a prezentat că, de fapt, astăzi este o zi mare pentru familia sa, deoarece se împlinesc 7 ani de la momentul în care Cosmin Curticăpean și Laura Cosoi au spus „Da”.

„7 ani de la cununia civilă”, se arată într-un mesaj lăsat de Laura Cosoi pe una dintre fotografiile ce au fost postat pe Instastory, în care ea și soțul ei stau întinși pe iarbă. 

Vezi și: WOW! Laura Cosoi, shooting în costum de baie, la două luni după ce a născut

După postarea în cauză, actrița a mai prezentat o fotografie de la cununia civilă, în care ea și Cosmin Curticăpean se aflau în același cadru natural, iar soțul a ales să-și ridice soția în brațe. 

De asemenea, pentru a surprinde cât mai bine evenimentul, Laura Cosoi a mai adăugat o fotografie recentă cu familia lor, alături de cele trei fetițe.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe