Anamaria Prodan și Reghe s-au bătut în stradă! Poliția a intervenit: “Mi-a fost milă să-l calc în picioare”

23 septembrie 2022 17:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Laurențiu Reghecampf și fosta sa soție, Ana Maria Prodan, au intrat într-o altercație fizică vineri, 23 septembrie, și amândoi au ajuns la Secția de Poliție din Snagov. Atât antrenorul, cât și impresara se acuza reciproc și susțin că celălalt a atacat. Autoritățile fac cercetări în acest caz. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit și a ieșit scântei! Cei doi au escaladat conflictul și, pentru prima dată, s-a ajuns la agresiuni fizice. Laurențiu Reghecampf a revenit recent în țară pentru a finaliza divorțul de Anamaria Prodan, iar scandalul se pare că a fost iminent. 

Citește și: Reacția neașteptată a Anamariei Prodan despre relația ei amoroasă: „Reghe e fericit că apare prin ziare cu amanta sau cu alte porcării”

Cei doi s-au întâlnit la vila impresarei din Snagov, iar între ei s-a iscat o dispută, și-au pierdut cumpătul, iar situația ar degenerat într-o...răfuială corp la corp.

Amândoi au dat vina unul pe celălalt, iar la această oră sunt audiați de Poliția din Snagov.

Află de pe  Adevarul.ro, cât de rănit este antrenorul după altercația cu fosta soție, plus declarația furibunda a agentului FIFA.

Nu rata nici: Continuă scandalul! Reghecampf, executat silit de Anamaria Prodan!

Prodanca l-a somat pe Laurențiu Reghecampf în sala de judecată

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf trebuie să se prezinte joi 28 septembrie, la Tribunalul din Buftea, în privința plângerii penale depuse de impresară, în care îl acuză pe fostul soț, de sustragerea bunurilor comune. 

Hai să afli și: Scandal pe bani între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Ce a decis Tribunalul?

Anamaria Prodan a declarat în exclusivitate pentru Click! că vrea să pună capăt cât mai repede procesului. 

“Acestea sunt problemele familiei pe care sper și mă rog la Dumnezeu să le închidem, cu cât mai repede cu atât mai bine. M-am săturat să facem deliciul presei de atâția ani. Reghe nu realizează acest lucru pentru că a fost ușor în mintea lui să-i construiesc o asemenea imagine, un asemenea nume și o asemenea carieră.

Eu însă știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ. Este fericit, are o nouă familie, are un contract în străinătate, nu avem de ce să stăm legați unul de altul”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Mai multe