Locul spectaculos pe care l-au ales Flick și Denisa Filcea pentru ziua de naștere a fiicei lor. Ce surpriză i-au pregătit micuței Eva Maria

23 iunie 2024 15:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Denisa Filcea și Flick organizează o petrecere spectaculoasă pentru fiica lor, Eva Maria. Micuța va împlini 2 ani, iar părinții ei au ales un loc special pentru eveniment. Domnul Rimă și partenera sa îi vor sărbători ziua aniversară fiicei lor, peste hotare.

Unde îi vor sărbători Flick și Denisa Filcea ziua de naștere fiicei lor

 Flick și Denisa Filcea aveau să devină părinți în urmă cu doi ani, atunci când a venit pe lume fetița lor, Eva Maria. Cei doi sunt extrem de împliniți de când și-au întemeiat o familie, iar pe rețelele de socializare nu ezită să împărtășească aceste lucruri cu fanii. Recent, Denisa Filcea a publicat o imagine în care le-a arătat urmăritorilor ei, locul de poveste pe care l-au ales pentru ziua de naștere a micuței.

Fiind plecați în Turcia, cei doi au profitat de ocazie și au ales să îi sărbătorească Evei ziua de naștere acolo. Ei bine, se pare că petrecerea va avea loc în complexul Land of Legends din Belek, Antalya. Acesta este un loc de divertisment pentru familii, unde se regăsește un parc acvatic, dar și un hotel de lux. Parcul pune la dispoziție mai multe atracții, precum roller-coastere și carusele, dar există și spectacole cu diverse tematice, la care oamenii pot asista.

„Pentru ziua Evei am ales un logic magic”, a scris Denisa Filcea pe contul ei de Instagram

„Nu avem bonă”

Denisa Filcea și Flick nu au vrut să angajeze o bonă care să îi ajute cu fetița lor. Cei doi și-au dorit să se ocupe singuri de creșterea micuței, fiind foarte responsabili de timpul petrecut cu Eva Maria.

“Nu, nu avem bonă! Îmi doresc să îmi cresc eu fetița. Sunt foarte recunoscătoare că mi-a dat Dumnezeu așa o binecuvântare și vreau să mă bucur din plin de ea. Absolut nimic nu poate fi mai important decât Eva mea și timpul petrecut cu ea. În plus, consider că este esențial, măcar în primii ani de viață, copilul să petreacă timp exclusiv cu părinții, să primească atenția, grija, iubirea părinților. Pentru că de asta depinde tot viitorul, modul de gândire, încrederea și iubirea de sine, caracterul copilului“, a scris Denisa Filcea pe Instagram.

Mai multe