#Exclusiv Click!

Loredana Chivu și-a învins fostul iubit în instanță! Rămasese cu casa goală, după ce i s-a pus sechestru! „A fost un abuz”

26 mai 2024 10:03   Vedete românești

Loredana Chivu jubilează! Instanța i-a dat în cele din urmă dreptate blondinei, care urmează să-și recupereze astfel mobila și bunurile pe care fostul iubit i le-a luat după ce i-a fost pus sechestru, în luna februarie. Atunci, blonda rămăsese cu casa aproape goală!

Loredana Chivu a trecut printr-un adevărat calvar, în urmă cu câteva luni, atunci când s-a trezit dintr-o dată cu casa goală. Blonda se află în război cu un fost iubit, care a intrat cu executorii judecătorești peste ea în casă, pentru a-i lua toate bunurile, pe care susține că el i le-ar fi cumpărat, în perioada în care cei doi au avut o relație.

Bărbatul a primit, la acel moment, acordul judecătorilor ca să o execute pe Loredana, pentru suma de puțin peste 124 de mii de euro. Executorii au venit la locuința de lux a blondinei și au încărcat într-un camion de la canapele, la alte obiecte de mobilier, lustre, mai multe haine de firmă și alte bunuri.

Loredana Chivu a rămas cu casa goală: „Trebuie să mi se înapoieze toate bunurile”

Ulterior, blonda a făcut apel la Curtea de Apel Timișoara, iar judecătorii s-au pronunțat în favoarea ei și au decis că tot ce s-a întâmplat a fost un abuz, motiv pentru care toate bunurile materiale care i-au fost luate vor reveni în curând în posesia ei.

Prin urmare, vedeta a câștigat procesul și își va recupera mobila. 

„Eu am câștigat apelul pe termenul cu sechestru.

Ceea ce înseamnă că trebuie să mi se înapoieze toate bunurile și că a fost un abuz”, a declarat blonda, în exclusivitate pentru Click!

Loredana Chivu se iubește cu fostul soț al Andei Adam 

Loredana Chivu este una dintre cele mai cunoscute apariții mondene din showbiz-ul românesc. În prezent, aceasta are o relație cu Sorin Andrei Niculescu, fostul soț al Andei Adam. 

„Avem o relație foarte frumoasă. Eu prefer să-mi țin viața mai privată așa, nu-mi place să vorbesc foarte mult despre relațiile mele. Este foarte frumos ceea ce se întâmplă între noi”, a declarat Loredana Chivu, pentru Click! 

Relația dintre Lore și Sorin este cât se poate de serioasă. Blondina a cunoscut-o și pe fetița acestuia, rezultată din mariajul cu Anda Adam. 

„Am cunoscut-o și pe fetița lui Sorin și ne înțelegem foarte bine. Știe și Anda de relația noastră, nu sunt probleme”, a adăugat Lore. 

Sorin e și el îndrăgostit până peste cap de blonda cu forme sexy și a postat mai multe imagini de cuplu cu iubita sa, pe contul lui de socializare. 

Mai multe