Loredana Groza a renunțat la statutul de divă și s-a întors la tradiții. „E greu să mesteci mămăliga, trebuie să mai tragi de fiare!” FOTO

6 august 2024 17:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Loredana Groza a renunțat preț de câteva zile la statutul de vedetă și a trecut la amestecat mămăliga. Acest lucru s-a întâmplat cu ocazia zilei de naștere a tatălui ei, pe care a petrecut-o alături de cei dragi la Bacău. 

Vasile Groza a împlinit vârsta de 87 de ani, zi specială pentru el. A fost alături de persoanele dragi, printre care și fiica sa, Loredana. Cum s-au petrecut cu toții. 

Loredana Groza, momente frumoase alături de familie 

Pe contul personal de Instagram, Loredana Groza și-a încântat fanii cu diverse postări prin care le-a arătat ce activități desfășoară alături de familie și apropiați la Bacău, acolo unde s-a aflat cu ocazia zilei de naștere a tatălui ei. 

Așadar, vedeta a trecut la treburi gospodărești și nu s-a dat înapoi de la a face mămăligă la ceaun, ajutată și de mama sa. A filmat momentul în care s-a implicat în pregătirea mâncării și a lăsat totul la aprecierea fanilor. 

„Ce amintiri frumoase, cât de mult aș vrea să mai dau timpul înapoi, măcar pentru o dată să pot trăi acest moment minunat și să le arăt fetițelor mele bogăția pe care o aveam noi înainte”; 

„Bravo, Lori! Mama mea a crescut la Vaslui 6 copii cu 3 mămăligi pe zi și toți suntem bine, și nu suntem așa cum se spune despre cei de la Vaslui.”;

„Lori, e greu să mesteci mămăliga, trebuie să mai tragi de fiare. Uite mama ta ce tacticos o întoarce. Tova tot tova rămâne. Salutări la toți cei de acolo și poftă bună!” - au scris o parte din internauți. 

Vasile Groza a împlinit 87 de ani 

Ieri, îndrăgita cântăreață posta în social media un mesaj de-a dreptul emoționant, adresat tatălui ei, Vasile Groza. 

  „La Mulți Ani, Tată!!!! 87 de ani pe Pământ!!! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare clipă pe care o trăiesc alături de tine! Ești o binecuvântare pentru mine și pentru toți cei care-ți citesc în fiecare zi poeziile tale, cărțile tale! Eșți Leul leilor!! Să fii sănătos și inspirat și să ne inspiri cu harul tău mereu!!! Te iubesc, Lush!” - a scris Loredana Groza în dreptul fotografiilor cu tatăl său, postate pe Instagram. 

Mai multe