X Factor se întoarce pe micile ecrane. Unul dintre jurați și-a anunțat retragerea: „Cu părere de rău..”

Surpriză pentru fanii emisiunii „X Factor”! Se pare că show-ul se întoarce pe micile ecrane! Vestea a fost dată chiar de un jurat pe rețelele de socializare, care, din păcate, a anunțat, în același timp, că nu va face parte din noul sezon. Este vorba despre Loredana Groza, a cărei echipa a câștigat sezonul 10.

Loredana Groza nu va mai fi jurat în noul sezon „X Factor” / foto: arhiva Click!
Loredana Groza nu va mai fi jurat în noul sezon „X Factor” / foto: arhiva Click!

În 2021, cel de-al zecelea sezon „X Factor” i-a avut ca jurați pe Loredana Groza, Ștefan Bănică jr, Florin Ristei și Delia. Câștigătorul show-ului a făcut parte chiar din echipa Loredanei, Nick Casciaro fiind cel care a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 50.000 de euro. De asemenea, artista a dat recent marea vestea pe rețelele de socializare! După o pauză de mai bine de 2 ani, „X Factor” se întoarce pe micile ecrane!  

Din păcate, însă, Loredana a ținut să le spună fanilor că nu se va mai număra printre membrii juriului în noul sezon. Artista a refuzat invitația celor de la Antena 1, căci are alte proiecte și nu poate lua parte la filmările show-ului.

„Cu părere de rău vă anunț că ...”

Mă bucur că reîncepe X Factor, după o pauză de mai bine de 2 ani! Chiar dacă ultimul sezon X Factor l-am câștigat cu echipa mea, cu părere de rău vă anunț că a trebuit să declin invitația @antena1_oficial de a fi jurat în noul sezon din motive obiective, având deja alte angajamente simultan cu filmările show-ului: un film de lung metraj, un nou album și, nu în ultimul rând, concertul meu aniversar Loredana «Forever» de la Sala Palatului! Succes tuturor!!”, este mesajul publicat de către Loredana Groza, pe pagina sa personală de Facebook.

Reamintim că Nick Casciaro a fost cel care a cucerit publicul în marea finală a sezonului 10 „X Factor” și a plecat acasă cu premiul de 50.000 de euro. Concurentul a făcut senzație cu piesele sale și vocea spectaculoasă. Printre înterpretările cu care a făcut show total pe scena „X Factor” se numără: „The Time of My Life”, „Who Wants To Live Forever” și „Ciobănaş cu 300 de oi”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net