Lucian Becali va fi tătic! Soția e însărcinată în 5 luni

30 mai 2022 12:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gigi Becali va fi unchi! Nepotul lui preferat va deveni tătic la toamnă. Soția lui Lucian Becali este însărcinată în 5 luni și va aduce pe lume primul copil al cuplului. Afaceristul nu-și mai încape în piele de bucurie.

Lucian Becali fost un rebel, dar s-a cumințit. Sau, mai bine spus, a fost îmblânzit! Soția sa, Iulia Florescu, l-a transformat într-un bărbat matur și statornic pe celebrul crai de Dorobanți. În august 2021, Iulia și nepotul lui Becali au făcut cununia civilă în Voluntari.

Citește și: Motivul bizar pentru care Gigi Becali nu a mai fost naș la nunta Mariei Iordănescu: «Relația dintre noi...»

Evenimentul s-a întâmplat după nunta verișoarei lui Lucian, fiica lui Gigi Becali. La evenimentul fastuos, cu 700 de invitați, latifundiarul din Pipera l-a pus să o ceară în căsătorie pe Iulia.

,,Te vei căsători sigur cu fata asta! Foarte curând vom avea o nouă nuntă în familie. Eu voi plăti absolut tot, nu trebuie să vă faceți probleme. Mă ocup de toată organizarea!”, i-a spus finanțatorul clubului FCSB lui Lucian Becali.

De urmărit și: Gigi Becali încă nu și-a revenit după pierderea titlului

Cum a reacționat Gigi Becali la aflarea veștii că va fi unchi

Iată că Gigi a avut gura aurită, iar acum nepotul său preferat va fi și tătic. Click! a aflat în exclusivitate că soția afaceristului este însărcinată în luna a cincea.

,,Da, este mare bucurie în familia Becali. Lucian va deveni tată la toamnă. Iulia este însărcinată în cinci luni și va naște o fetiță. Lucian e fericit, iar de Gigi nu mai spun! În sfârșit, s-a așezat și el la casa lui. Să dea Domnul să mai facă vreo trei copii, să ducă numele Becali mai departe", ne-a spus o sursă din apropierea lui Lucian Becali.

Se pare că Iulia se simte bine, sarcina decurge bine, este în parametrii normali și merge la controalele obișnuite, recomandate de medicul care o supraveghează.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Mai multe