Mădălina Ghenea, așa cum n-ai mai văzut-o vreodată! „Fără machiaj, sclipici și bijuterii”

9 iunie 2022 7:21   Vedete românești

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase românce, iar aparițiile sale sunt, de fiecare dată, impecabile. De la ținute elegante, create de cele mai mari case de modă și până la machiaje și coafuri exotice realizate de specialiști, vedeta are grijă de aspectul său în cel mai mic detaliu.

Totuși, cum arată adevărata Mădălina Ghenea? Actrița s-a lăsat fotografiată la scurt timp după ce s-a trezit din somn, la șapte dimineața, când oboseala atingea cote alarmante. A renunțat la filtre, la cosmetice și la orice alt astfel de „artificiu” de dragul artei, iar imaginile sunt de colecție. Se știa că vedeta este, indubitabil, una dintre cele mai frumoase românce, iar ultima postare pe care actrița a făcut-o confirmă.

Vezi și:  Mădălina Ghenea, legătură secretă cu mama lui Elon Musk, Maye

Mădălina Ghenea are 34 de ani și nu e de mirare că s-a lansat ca model, căci trăsăturile o recomandă întocmai pentru o asemenea meserie! Actrița este înaltă, are o siluetă la care multe femei râvnesc, iar trăsăturile sale faciale sunt parcă desenate. Vedeta are un ten perfect, care arată impecabil fără nicio urmă de machiaj.

Cum arată Mădălina Ghenea nemachiată

Pentru a le închide gura răutăcioșilor, care mai mereu îi spun să renunțe la make-up și filtre, Mădălina Ghenea a fost protagonista unei ședințe foto în care a apărut naturală 100%! Internauții au rămas mască atunci când au văzut imaginile. Nu e de mirare că au strâns rapid zeci de mii de like-uri și câteva sute de comentarii de laudă la adresa româncei.

Nu rata: Mădălina Ghenea, premiată la Cannes! Românca a purtat o ținută de milioane, pe covorul roșu

„Este șapte dimineața, seara trecută am participat la ceremonia de încheiere a Festivalului de la Cannes. Ele mă trezesc cu entuziasmul obișnuit, făcând un mic spectacol pentru mine. Mă întreabă dacă îmi pot face o fotografie fără machiaj, fără sclipici, fără bijuterii, doar așa”, a transmis vedeta.

„Poate ar fi trebuit să retușați fotografiile”

„Mă simt de parcă un camion m-ar fi lovit după două săptămâni pline de evenimente și luni de filmare pentru filmul pe care abia l-am terminat, dar prin obiectivul lor oboseala devine un plus. Vă mulțumesc,  Viicolya și Saida pentru prietenia și magia voastre. Vă iubesc și poate ar fi trebuit să vă las să retușați fotografiile”, a mai scris Mădălina Ghenea pe Instagram, în dreptul imaginilor.

Mădălina Ghenea s-a născut în Slatina și a apărut pe scenă încă din copilărie. A făcut balet și pian și la doar 15 ani a devenit model, urcând pe podium pentru un designer renumit. A avut contracte cu firme mari și a prezentat pe cele mai mari catwalk-uri din lume. Ca actriță, vedeta a jucat inclusiv alături de Lady Gaga și Bradley Cooper.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe