Mama lui Anghel Damian, o bunică devotată! La două săptămâni vine din Paris pentru a sta cu Sasha

30 septembrie 2024 10:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Theo Rose și Anghel Damian, unul dintre cele mai iubite cupluri ale showbiz-ului românesc, se bucură de cele mai frumoase momente de când au devenit părinți. Artista l-a adus pe lume pe Sasha, băițelul ei și al regizorului, în urmă cu mai bine de un an de zile. Micuțul petrece timp atât cu părinții lui, cât și cu bunicii. Ce dezvăluiri a făcut Theo Rose, în cel mai recent interviu oferit presei. 

Sasha este răsfățatul familiei și toți au grijă să îi facă toate poftele. Bunicii se implică în creșterea lui, mama lui Anghel Damian venind chiar și de două ori pe lună de la Paris pentru a-l vizita și a avea grijă de el. 

Theo Rose, sacrificii de dragul copilului 

Theo Rose a mărturisit faptul că este extrem de dificil pentru ea să stea departe de cel mic, motiv pentru care a refuzat anumite proiecte pe plan profesional. 

„Tot timpul trebuie să tai de undeva. Evident că am făcut niște compromisuri, am refuzat niște proiecte. Nici nu pot să zic că îmi pare rău, fiindcă timpul petrecut cu Sasha e timp și pentru mine. Eu am nevoie de timpul ăla, sufăr de fiecare dată când lipsesc mult de lângă el. Nu s-a întâmplat niciodată să lipsesc mai mult de patru zile, cât merg într-un weekend la cântări.

Dar nu-mi place, nu-mi place să-l știu departe de mine, mă doare sufletul. E și o perioadă în care el învață multe lucruri singur, descoperă lumea, și mi-ar plăcea să fiu lângă el la fiecare pas. Și Anghel la fel. Tot timpul suntem acolo. Trebuie ca unul dintre noi să fie atunci când celălalt lipsește și încercăm să tăiem din tot ce nu e neapărat necesar în carierele și viețile noastre, în paralel cu cea de părinți”, a spus Theo Rose, pentru VIVA!

„Mama lui e la Paris”

Bunicii lui Sasha petrec foarte mult timp cu el, ori de câte ori au ocazia. Bunica paternă vine o dată la două săptămâni de la Paris pentru a-și vizita nepotul și a avea grijă de acesta. 

„Le-a dat viețile peste cap bunicilor. Eu acum îmi cunosc părinții cu adevărat, mi se pare că am trăit în minciună până când le-am dus un nepot. Este cea mai frumoasă descoperire pe care am avut-o pe parcursul existenței mele – să-mi văd părinții bunici. La fel se întâmplă și cu părinții lui Anghel, care ne vizitează des, evident. Mama lui e la Paris, locuiește acolo, dar, o dată la două săptămâni, vine pentru Sasha, ceea ce mi se pare extraordinar de frumos. S-a schimbat atmosfera în familie, un copil vine cu multă bucurie, cu multă energie și cu pace. Atunci când ți se pare că se năruie totul, un copil în casă face minuni”, a mai spus Theo Rose pentru sursa amintită. 

Mai multe