#Exclusiv Click!

Mariana Moculescu, care a moștenit frumusețea mamei, a apelat la terapia „Dracula”: „Îmi extrage sângele din încheieturi”. Cum a slăbit 5 kg cu ardei iute și cu usturoi?

14 octombrie 2024 10:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mariana Moculescu, fostă știristă la Antena 1 și absolventă de Actorie, a moștenit frumusețea mamei, pe care în prezent o menține cu ajutorul medicului estetician, dar și al unui stil de viață sănătos. Din meniu a exclus carnea de porc și produsele de panificație. Ea ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, și despre secretele taliei de invidiat, dar și despre beneficiile ardeiului iute.

Ce este Terapia „Dracula” sau Terapia „Vampir”

Mariana Moculescu, ca, de altfel, mai multe vedete din showbiz, a apelat la terapia „Dracula” sau terapia „Vampir”, fiind mulțumită de rezultat:

„Am început terapia Vampir. O dată pe lună medicul meu, un bun profesionist, îmi extrage din încheieturi sânge, pe care îl pune în centrifugă, iar limfa o injectează în derma feței, în mâini, pentru a întineri pielea.

Miniliftingul, pe care l-am făcut în decembrie, s-a închis foarte bine, dar desigur că au rămas două mici cicatrici, lângă urechi, pe care însă domnul doctor mi le va ascunde într-o operație viitoare specială. Mai îmi doresc și conturarea mandibulei, dar și puțin acid hialuronic în ridul dintre sprâncene”, spune ea, exclusiv pentru Click!

Cum își întreține silueta: „Fac zilnic 10.000 de pași prin parc”

Maria Moculescu recunoaște însă că face și multă mișcare în aer liber, pentru a-și tonifia musculatura și pentru a-și păstra silueta de invidiat:

„Îmi întrețin silueta prin 10.000 de pași în parc și prin gimnastică acasă. Am câteva exerciții, pe care le repet, de vreo cinci ani, și nu voi renunța niciodată la ele.

Totodată, beau zilnic ceai negru și ceai de mentă, plus omega 369 și vitamine. Încă un secret este că folosesc mult oțet de bună calitate, ori de câte ori am ocazia, în diverse rețete de mâncare. E foarte sănătos. Mi-am achiziționat și un mic aparat de masaj, pe care îl folosesc în masajul feței, al scalpului și al corpului”.

„Mănânc și ardei iute”

A decis să elimine carnea de porc din alimentație, dar și produsele de panificație. Iată în ce constă meniul ei zilnic, care e mai mult pe bază de legume și de pește:

„Mănânc și usturoi, ceapă, cardamom, varză albă roșie, apoi beau ceai cald de mentă. Am eliminat carnea de porc, câteodată mănânc carne din piept de curcan sau pui și mult pește de mare sau ocean.

De asemenea, mănânc și ardei iute, tăiat în bucăți mici, în salate, deoarece este digestiv și conține o cantitate mare de vitamina C. Mă laud că am exclus pâinea și produsele de patiserie, cofetărie, pastele făinoase, în general. Astfel, am slăbit în jur de 5 kilograme”.

Secretele de frumusețe învățate din familie

Mariana Moculescu ne-a dezvăluit și micile trucuri naturiste, învățate de la mama ei, de la care, de altfel, a moștenit frumusețea și cochetăria:

„Mama m-a învățat să folosesc o mască de păr din gălbenușuri de ou, după care clătesc cu apă și cu oțet. De aceea am un păr sănătos și frumos.

Tot mama mi-a spus să folosesc masca hidratantă pe față și pe corp, o dată pe lună, din miere de albine. După spălare se aplică ulei de măsline. Iar după o boala grea m-a sfătuit să mănânc, pentru recuperare, ouă moi, mult iaurt, ficat și mușchi de vacă în sânge și grapefruit”.

Povestea tristă de viață a mamei

Mariana Moculescu ne-a vorbit și despre suferința mamei:

„Ea a suferit de o boală rară, colagenoză, din care scapă un pacient dintr-un milion de cazuri. Așadar, m-a învățat cum să supraviețuiesc încercărilor grele. Ceea ce mi-a rămas în memoria inimii au fost cuvintele sale:

„Moralul sus, prin credință în Dumnezeu, te salvează de la moarte. E foarte important sa ai moralul sus, când treci printr-o boală fizică!”, ne-a mai declarat Mariana Moculescu, fosta soție a compozitorului Horia Moculescu, exclusiv pentru Click!

Mai multe