Mariana Moculescu, despre duetul tulburător tată-fiică la „Mamaia”: „Unul fără altul nu pot trăi. Dacă nu era Nidia, Horia murea de durere, după decesul fiului”. Din ce bani trăiește azi Nidia Moculescu?

#Exclusiv Click!

Horia Moculescu (87 de ani) și fiica lui, Nidia, au impresionat până la lacrimi publicul prezent la recenta ediție a Festivalului Mamaia. Mariana Moculescu a privit, cu emoție, momentul muzical tată-fiică. În exclusivitate pentru Click!, Mariana și-a exprimat și îngrijorarea față de starea de sănătate a compozitorului, vizibil slăbit.

„Sunt foarte mândră de ei, a fost un moment înălțător!”

Mariana Moculescu a urmărit cu emoție duetul tată-fiică, prezentat, zilele trecute, pe scena Festivalului Mamaia, când au interpretat impecabil „De-ai fi tu salcie la mal”, piesa de succes a compozitorului Horia Moculescu:

„Sunt foarte mândră de ei, sunt plăcut impresionată, a fost un moment înălțător. Nidia mea a purtat o rochie în culorile siglei Festivalului Mamaia. Eu am studii muzicale, am absolvit Liceul de muzică din Galați.

Și pe Nidia o înscrisesem la acest liceu, a intrat cu media 10, dar a fost nevoită să revină la București, să locuiască alături de tatăl ei, care câștigase în instanță custodia, astfel că a trebuit să renunțe la studiile muzicale. Nidia a cântat foarte bine. Momentul lor a fost Golden Guest.

Horia este în vârstă, poate că anul viitor nu va mai putea urca pe scenă, așa că probabil el și-a dorit ca această filmare să rămână în istoria televiziunii române, dar și în amintirea fiicei noastre”.

Despre Nidia: „Dacă nu ai stofă de tigroaică, nu izbutești în showbiz!”

Mariana Moculescu ne-a explicat, exclusiv pentru Click!, de ce Nidia nu figurează pe afișele marilor spectacole, deși are o voce de excepție, moștenind talentul artistic al celebrilor părinți:

„Nidia este foarte modestă, poate că prea modestă. Pe cât de mare nume are, în muzica ușoară, pe atât e de modestă. Nu a dorit să lupte, să cucerească trofee, nu îi place această permanentă competiție, din lumea artistică.

E un om bun și blând, e ca un înger. În showbiz, dacă nu ai stofă de tigroaică nu izbutești, Nidia nu are. Ea cântă într-un local din București, are un salariu modest. Tatăl ei, Horia, o ajută, locuiesc împreună, el o răsfață, o adoră, e preferata lui, îi și gătește. Unul fără altul nu pot trăi”.

Îngrijorată pentru starea de sănătate a lui Horia Moculescu: „Nu arată bine deloc!”

Mariana Moculescu a purtat războaie grele cu Horia Moculescu, fostul ei soț, însă acum și-a manifestat îngrijorarea față de starea lui de sănătate, dar și de spirit:

„L-am văzut pe scena Festivalului Mamaia, nu arăta deloc bine, sunt îngrijorată. Mereu a avut grijă de el, a avut un stil de viață sănătos, cu mult sport, mânca ce era mai bun, nu consuma alcool, în tinerețe a fost sportiv, are și diplome pe pereți.

Îmi pare rău să îl văd așa. Trebuie să aibă moralul ridicat. Eu i-am iertat cam toate păcatele, cu acest moment artistic de la Festivalul Mamaia, unde Nidia a demonstrat că este o solistă foarte bună”.

Totul despre decesul fiului lui Horia Moculescu

Mariana ne-a povestit, exclusiv pentru Click! și despre drama lui Horia, despre decesul fiului său, la numai 31 de ani, care l-a îndurerat cumplit pe celebrul compozitor:

”Decesul lui Ionuț, de acum 16 ani, a fost devastator pentru Horia. Ionuț îi semăna leit fizic, l-a iubit foarte mult. Se născuse aproape orb, avea și probleme mari de sănătate. Horia a cheltuit o avere pe medici și pe tratamente, ca să-l salveze.

Ionuț a murit după ce a căzut de la etajul 5, în Germania, în timp ce încerca să răsucească antena parabolică, era pe balcon, a amețit de la medicamente, s-a dezechilibrat și a căzut. În ultimul moment, bunica lui îl prinsese de mână, dar l-a scăpat, le-au alunecat degetele. Era greu de ținut, nu l-a putut salva”.

„Fiul lui Moculescu este îngropat la Berlin”

După o lună de cercetări s-a stabilit cauza decesului fiului lui Horia Moculescu. Nu a fost nicidecum vorba despre sinucidere, cum se zvonea, la acea vreme:

„Trupul lui neînsuflețit a stat la morga, la frigider, timp de o lună, până să fie înmormântat, până când Poliția din Germania și medicul legist au făcut toate cercetările. S-a constatat că nu s-a sinucis, ci că a avut o amețeală de la Interferon, tratamentul pe care îl avea. S-a dezechilibrat și a căzut. Ionuț este îngropat într-un cimitir din Berlin.

Dacă nu era Nidia, Horia nu mai trăia acum, nu-și mai putea continua viața, murea de durere. Nidia l-a ținut de braț la înmormântare, ca tatăl ei să nu se prăbușească de suferință. Horia și Nidia au o legătură sufletească specială”, ni s-a mai confesat Mariana Moculescu exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
angelina jolie jenny shimizu jpg
horia brenciu jpg
baza stanga dakota 1 jpg
pavel bartos si sotia lui anca (2) jpg
Banner Connect-R
nicoleta luciu carmen tanase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net