Mariana Moculescu, dezvăluiri dureroase despre Horia Moculescu: „Până la 30 de ani a trăit mizerabil, își cumpăra chifle cu miros de mici!”. Câți bani câștigă artistul, la 87 de ani?

#Exclusiv Click!

Mariana Moculescu a bifat o despărțire cu scântei de Horia Moculescu (87 de ani), acuzându-l ca a lovit-o, dar și că a cheltuit banii la jocurile de noroc. Totuși, în adâncul sufletului, ea îl compătimește pentru povestea tristă de viață, când era extrem de sărac.

Mariana Moculescu: „Până la 30 de ani, a trăit mizerabil!”

Mariana Moculescu a lăsat deoparte resentimentele față de tatăl fiicei ei, Nidia, și ne-a vorbit despre problemele financiare cu care s-a confruntat Horia Moculescu, până să devină un compozitor cu notorietate:

„Horia, până la 30 de ani, a trăit mizerabil, nu avea ce mânca, nu multă lume știe. Îmi povestea că mânca chifle cu miros de mici, de grătar, le lua de la un chioșc. Poate că viața l-a înrăit și pe el, a trăit o traumă, în copilărie, după decesul mamei. 

Horia este credincios, l-am văzut seara că se roagă, dar nu a mers niciodată la slujbă, biserica lui este casinoul! Jocurile de noroc au fost marele lui viciu, dar și țigările, fuma câte 3-4 pachete pe zi. Nu a băut însă niciodată alcool, ci sucuri naturale. Mănâncă sănătos, este atent la alimentație, de aceea este și longeviv!”, ne-a declarat Mariana Moculescu exclusiv pentru Click!

Horia Moculescu: „Îmi făceam dușul cu ibricul, nu aveam apă caldă”

De fapt, și Horia Moculescu a vorbit despre problemele financiare cu care s-a confruntat:

„Am avut o mamă muzicală, cânta la pian, era italiancă şi m-a dat la 3 ani la vioară. M-am mutat la pian. Şi evoluţia mea a fost naturală până la 11 ani, când a murit mama şi apoi am întrerupt studiul pianului clasic. Învăţasem să cânt la acordeon, mi-a prins foarte bine. Tata a fost închis. Şi am cântat după ca să pot să câştig bani.

Eram student în anul 2 când el a fost închis. Dumnezeu m-a răsplătit şi m-a ajutat să trec peste. Mi-a dat putere. E obligatoriu ca ţelurile noastre să fie tangibile. Nu pot să cumpăr ziua de astăzi. Noi nu aveam apă caldă şi în fiecare zi îmi făceam duşul cu ibricul. Am luat 3 bătăi de la tata, şi nu am fost vinovat. L-am iubit atât de mult că nici nu-mi amintesc să mă fi durut bătaia. Pe mama o bătea mai mult", spunea el, la Antena Stars.

Cât bani câștigă, ca jurat, la concursurile muzicale?

Horia Moculescu este și în prezent solicitat, la concursurile muzicale, ca jurat, dar și în recitaluri. Am aflat și care este onorariul unui artist, ca jurat:

„Artiștii sunt plătiți cu 500-800 de euro, depinde de notorietatea numelui, ca să fie în juriu, la competițiile muzicale, plus masă și cazare. Dn acești bani stai vreo 2-3 zile în acel oraș, cât ține concursul, și poți avea și un recital, la final”, ne-a spus un organizator de evenimente, exclusiv pentru Click!

Ce pensie are Horia Moculescu? 

Horia Moculescu, care are o pensie de numai 2.000 de lei, potrivit apropiaților lui, este însă și directorul juriului la Festivalul Național Mamaia 2024, eveniment care va avea loc în perioada 23-25 august, în Piațeta Perla din Mamaia:

„O mare victorie a celor care au crezut în el. Poate e cel mai mare câștig al Muzicii Ușoare Românești. Am crezut cu toată ființa mea că el poate renaște și, în 2023, învingându-se toate piedicile, toate barierele, toată lipsa de susținere, la Mamaia s-au sărbătorit cei 60 de ani pe care îi împlinise. Ar trebui să spun din nou acum: „La mulți ani, Mamaia  (61)!”, a declarat Horia Moculescu, pentru www.rockfm.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
banner Dorel Vișan
DCY00440 jpg
banner Speak
image
actualitate.net
image
actualitate.net