Mariana Moculescu a bifat o nouă intervenție estetică. Terapia care promite că o întinerește cu mulți ani

La capitolul frumusețe, Mariana Moculescu s-a decis să bifeze intervenție după intervenție. Recent, fosta soție a lui Horia Moculescu a ajuns pe mâinile medicului estetician pentru o nouă procedură de înfrumusețare. Despre ce este vorba, aflați din articol. 

Mariana Moculescu / foto: arhiva Click!
Mariana Moculescu / foto: arhiva Click!

Mariana Moculescu mizează în ultima vreme pe ajutorul medicilor esteticieni pentru a-și aduce un aport frumuseții sale. Și-a luat inima în dinți și a a acceptat să beneficieze de procedura estetică numită „Terapia Vampir”. 

Ce presupune „Terapia Vampir”

Conform informațiilor oferite de medicul estetician care s-a ocupat de intervenția estetică a Marianei Moculescu, „Terapia Vampir” (PRP) este: „Un tratament revoluționar de regenerare a pielii care folosește propriul tău sânge pentru a stimula producția de colagen și elastină. Procedura oferă multiple beneficii: reduce ridurile fine, uniformizează textura pielii și îți redă strălucirea naturală!”

„Sunt o fricoasă, dar eu zic că o să fie bine”

În vara acestui an, Mariana Moculescu vorbea în exclusivitate pentru Click! despre intervențiile estetice pe care urma să și le facă. 

„Vinerea viitoare o să merg să îmi fac o blefaroplastie la pleoapele superioare. Îmi este frică de această intervenție estetică, așa că sunt în căutare de o persoană care să mă susțină moral în timpul intervenției. Vreau pe cineva atunci lângă mine care să mă întărească pentru că eu sunt o fricoasă, dar eu zic că o să fie bine pentru că intervenția se face cu o anestezie locală”, a declarat Mariana Moculescu, pentru Click!

De asemenea, aceasta specifica faptul că alege medici buni, care nu cer o avere pentru diverse intervenții. 

„Astăzi o să merg la domnul doctor să îmi mai facă injecții cu botox în zona gâtului, însă intervenția chirurgicală este altceva decât injecțiile pe care mi le face astăzi. În privința prețurilor unde merg eu, pot spune că sunt cele mai bune prețuri din România pe care și le poate permite oricare dintre noi, fie femeie, fie bărbat.

Este singurul doctor estetician care îți permiți să fii frumoasă. Unde merg eu, sunt paciente, care vin după ce și-au făcut anumite intervenții la anumiți doctori și au dat foarte mulți bani și acum trebuie să le refacă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Irina Rimes
banner alexia eram png
banner stefan hrusca png
Selly
banner laura cosoi png
banner marcel pavel png
image png
theo rose jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net