Marina Almăşan, în concediu medical. Ce a pățit vedeta de la TVR

16 octombrie 2022 16:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Acum câteva zile Marina Almăşan (56 de ani) anunţa că a reînceput să facă mai mult sport, dar iată cum un accident minor i-a dat toate planurile peste cap.

Îndrăgita realizatoare a Televiziunii Române a ajuns cu piciorul drept în ghips şi a povestit, în exclusivitate pentru Click!, care sunt urmările.

Vezi și: Marina Almășan, despre cea mai mare greșeală a părinților: «Din prea multă dragoste, îi blocăm»

„Dacă tot am demarat, la TVR 2, ­proiectul «Rivalii», care ­aşază în centrul său ­conflictul dintre generaţii, se poate spune că prima «victimă» a acestuia am fost chiar eu!

Desigur, fac haz de necaz, în ­realitate a fost un ­accident minor (o călcătură strâmbă), cu un efect major: picior în gips, pentru minimum patru săptămâni, cu interdicţia ­(deocamdată!) de a pune piciorul pe sol.

Dar emisiunea nu va lua pauză, decât, poate, o ediţie-două; mă voi sfătui cu superiorii mei. După care, moartă-coaptă, în ghips, cârje sau orteză (sunt în negocieri cu minunatul profesor dr. Cristi Stoica, directorul Spitalului de ortopedie Foişor) mă voi reînfiinţa în ringul «Rivalilor», pentru a arbitra noile confruntări”, ne-a spus Marina. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe