Marina Almășan o comite mai rău ca Buhnici! «Revărsări de slană și celulită, arătate ostentativ»

Ultima actualizare:

Marina Almășan se declară o «feministă convinsă», cu toate acestea îi ia apărarea George Buhnici, pentru discursul său în care a criticat femeile supraponderale care «îndrăznesc» să poarte costum de baie la plajă. Almășan susține declarațiile lui Buhnici, iar argumentele fostei prezentatoare TV sunt halucinante. 

Marina Almășan spune că are neapărată nevoie de tuns jpeg

Marina Almășan este o cunoscută jurnalistă, actualmente redactor pentru o publicație dedicată femeilor, însă, în mod surprinzător susține afirmațiile lui George Buhnici despre maniera în care femeile supraponderale ar trebui să se prezinte atunci când merg pe litoral.

Marina Almășan despre femeile supraponderale: «Aceste cărnuri expuse pe taraba verii»

Jurnalista consideră că este inacceptabil ca femeile ce au câteva kilograme în plus să se expună la plajă și e de părere că ar trebui să fie conștiente de imperfecțiunile fizice «majore». Asemenea «colegului ei de breaslă», Almășan le ironizează și le obiectifică pe doamnele și domnișoarele care nu au o greutate ideală, numindu-le «cărnuri expuse pe taraba verii». 

Citește și: Marina Almășan vrea să lase în urmă povestea de dragoste cu Victor Socaciu: «Viața merge înainte, restul în sufletul meu»

 «Colegul meu de breaslă a măsurat ( cântărit! – în cazul nostru😂) de 7 ori și a taiat o dată. În carne vie! De fapt, în “cărnurile” expuse pe taraba verii și aparținandu-le femeilor necomplexate. Ce-a făcut numitul Buhnici? Le-a înțepat discret, cu limba-i ascuțită, pe rubensienele reprezentante ale sexului ( cândva) frumos , care, neținand cont de “ imperfecțiunile” majore ale trupului, se expun, în chiloței tanga, în fața unor plaje întregi, în toată splendoarea celulitei și a kilogramelor lor, fără să aibă nicio reținere.» a declarat cu convingere Marina Almășan. 

Nu rata nici: Ce spune Marina Almășan despre celelalte trei soții ale lui Victor Socaciu

Marina Almășan dă exemplu de «așa da» la plajă. Poze rare făcute de regretatul Victor Socaciu

Fosta prezentatoare TV a publicat chiar și câteva imagini rare de arhivă, realizate chiar de regretatul Victor Socaciu, în care Almășan apare în costum de baie, în Costinești.

Marina Almășan ia locul lui Buhnici în rolul de «cel mai mare dușman al celulitei»

Aceasta susține că este «un munte de pudoare» și ori de câte ori mergea la mare, alegea să facă plajă în locuri foarte ferite de ochii lumii, în primele ore ale dimineții, din cauză că nu avea un trup perfect, iar lumea vine la mare «să se bucure de frumos» așa că nu voia să fie criticată. 

Vedeta a mai spus că în fiecare an, înainte să plece pe litoral, ținea o dietă draconică și făcea multă mișcare pentru a scăpa de câteva kilograme, dar cu toate acestea tot nu era mulțumită de felul în care arăta și evita să se expună. 

«Vă mărturisesc că am fost dintotdeauna un munte de pudoare. Prin urmare, convinsă fiind mereu că trupul meu adună destule hibe, m-am “expus” mereu cu zgârcenie în public, crezand ( la fel ca și Buhnici, constat!) că lumea vine la mare ca să se bucure de frumos. Nu de revărsări de slană și de acumulări de celulită, arătate ostentativ.

Află și: Marina Almășan a lansat cartea despre viața lui Victor Socaciu

Băile mele de soare se întâmplau mai mereu pe la câte-o periferie de plajă, mai totdeauna în costum de baie întreg și invariabil la primele ore ale dimineții. Explicația mea oficială era că “atunci soarele e mai puțin nociv”. În realitate, uram să fie multă lume în jur, ca să nu devin “obiect de studiu. Mai mult decât atât, fiecare “mers la mare” era precedat de câte-o cură de slăbire draconică, asociată unui program intensiv de gimnastică “home made".» a mai adăugat Marina Almășan pe blogul ei. 

Interesant și: Marina Almășan, adevărul nespus despre moartea lui Victor Socaciu: «Fiul meu a aflat direct că tatăl lui a murit!»

Marina Almășan și sexismul internalizat

Potrivit psihologilor și sociologilor, sexismul nu este un tip de gândire caracteristic numai bărbaților, ci este o mentalitate pe care și-o pot însuși chiar și femeile. Specialiștii au definit conceptul de «sexism internalizat» ca fiind atunci când femeile proiectează asupra altor femei și chiar asupra lor însele idei sexiste și discriminatorii.

«Vedem femei degradate subtil în viața noastră de zi cu zi – în special în mass-media, acest lucru creând un precedent nesănătos în societate. 

Poate fi dificil să identifici misoginismul interiorizat. Oricât de deschiși am crede că suntem, avem multe noțiuni preconcepute despre cum ar trebui să existe o femeie în societate, care decurg din așteptările societății și normele de gen. Este important să fii conștient de acest lucru și să fii conștient de gândurile pe care le formulezi nu numai despre alte femei, ci și despre tine însuți.», notează președinta unei asociații feministe din cadrul Universității Missouri. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net