Marina Almășan și-a cerut iertare, după ce i-a luat apărarea lui Buhnici: „Diavolul m-a ademenit în mlaștina sa…”

Marina Almășan și-a făcut „mea culpa” în mod public, pe blogul personal, după ce, din dorința de a-i lua apărarea lui George Buhnici în scandalul recent al „vergeturilor și celulitei”, a publicat, la rândul său, un mesaj cu declarații scandaloase, criticate de către public. 

Marina Almășan și-a cerut iertare, după ce i-a luat apărarea lui Buhnici Foto: Arhivă
Marina Almășan și-a cerut iertare, după ce i-a luat apărarea lui Buhnici Foto: Arhivă

Marina Almășan a notat recent că „reziliază contractul cu Diavolul”, după ce în mesajul inițial susținea că își asumă să fie „avocatul Diavolului”, atunci când a decis să sară în apărarea lui George Buhnici. 

Se pare că prezentatoarea TV a decis să își reconsidere declarațiile la adresa persoanelor supraponderale, după ce s-a lovit, la rândul său, de un val de critici.

Vezi aici detalii: Marina Almășan o comite mai rău ca Buhnici! «Revărsări de slană și celulită, arătate ostentativ»

Marina Almășan și-a cerut iertare, după ce i-a luat apărarea lui George Buhnici

Marina Almășan a ales însă să își ceară în mod public iertare, spre deosebire de jurnalist, explicând că și-a dat seama cum și unde a greșit. 

După lecturi repetate, care mi-au provocat stări alternative de greață, „mea culpa”, tristețe, regret, silă, revoltă etc, am apelat, în final, la un instrument neașteptat. Salvator. Am închis ochii și mi-am imaginat că sunt… supraponderală.

Că sunt fix același om, cu același chip, cu același trecut, aceeași meserie, aceleași năzuințe, aceeași dragoste de părinți, copii și oameni în general, doar că sunt …grasă. Nu grasă, FOARTE grasă.

Și tot cu ochii închiși, am încercat să „trăiesc” puțin viața unei astfel de femei. Faptul că nu reușește să poarte niciodată rochiile care i-ar plăcea, faptul că lumea în jur se uită chiorâș la ea iar unii ghiolbani chiar o ironizează, faptul că, ori de câte ori se privește în oglindă, oftează, iar când privește spre colegele sale de birou, mult mai suple, oftează din nou.”, a scris Marina Almășam pe blogul personal.

Nu rata: George Buhnici, făcut praf pe social media: «Băiete, mai mergi la psihiatru!»

„M-am simțit atât de prost”

Marina Almășan a continuat șirul explicațiilor, punctând că la recitirea declarațiilor sale, dar și cele ale lui George Buhnici, a înțeles că a greșit. Cu toate acestea, prezentatoarea nu a renunțat de tot la ideea prezentată în editorialul său, îndreptând acum toate criticile către „pițipoancele supraponderale care se îmbracă provocator de indecent.”

Am recitit discursul lui Buhnici și, mai mult, editorialul meu. Și abia atunci AM ÎNȚELES. Am înțeles și nu mi-a căzut bine deloc, caci am înțeles cât de inabilă am fost în a-mi exprima o opinie și câtă confuzie a creat asocierea acesteia cu acea poziție abjectă a necunoscutului mie jurnalist.

Și m-am simțit deodată atât de prost față de femeile acelea pe care, fără să realizez, le-am rănit, în dorința primară de a amenda eu însămi, de fapt, o categorie foarte restrânsă a lor – cea a pițipoancelor supraponderale care se îmbracă provocator de indecent. Dar nu, n-am punctat suficient de clar acest lucru.”, a continuat jurnalista.

Motivul scandalului: George Buhnici, declarații scandaloase: „Mai mergeţi pe la sală, fetelor! Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”

Motivul pentru care Marina Almășan i-a luat apărarea lui George Buhnici

Marina Almășan a dat de înțeles că și-a dorit doar să evidențieze că nu „linșajul” public ar fi soluția în astfel de cazuri, așadar a sărit în apărarea lui George Buhnici, fără să analizeze prea bine situația. 

Da, am reacționat la atacarea jurnalistului Buhnici fără a mă concentra prea mult pe spusele lui (recitindu-le, am realizat dezastrul!)! ci fiind pur și simplu revoltată că un ziarist a fost amendat pentru exercitarea dreptului la propria opinie. Am fost, așa cum am spus în acel blestemat editorial, OARECUM  “avocatul diavolului” ; și iată că diavolul m-a ademenit în mlaștina sa…

Regret panta dramatică pe care a luat-o un subiect pe care-l consideram minor. Mi s-a părut chiar de nebăgat în seamă, în aceste vremuri care apasă cu atâta greutate pe viața românului. Astăzi am găsit însă răgazul să meditez la tot ceea ce am scris și MI s-a scris și am realizat că subiectul nu e deloc minor. Că face atingere sufletului omenesc, cel mai sensibil univers cu putință.

Vezi și:VIDEO Marina Almășan, replici fabuloase la iUmor. Delia, Cheloo și Bendeac au rămas perplecși!

Am anunțat, așadar, diavolul că reziliez contractul cu el, că-i cer daune morale pentru că m-a sedus și , ca să închei simetric cu însuși motivul acestui editorial : îmi cer iertare pentru rănile provocate involuntar. Acest cuvânt am să vă rog să îl rețineți : INVOLUNTAR.”, a conchis Marina Almășan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net