Marina Almășan, despre cea mai mare greșeală a părinților: «Din prea multă dragoste, îi blocăm»

Marina Almășan revine pe micul ecran cu forțe proaspete și cu o nouă emisiune care promite să fie pe placul telespectatorilor întrucât abordează o temă care nu se va demoda niciodată: conflictul dintre generații. 

cub marina almasan animat gif

Marina Almășan va modera o emisiune cu o tematică care va fi pe gustul adolescenților, dar și a celor mai experimentați dintre noi. Noua emisiune a Marinei are ca subiect prăpastia dintre generații, mai exact adolescenții rebeli și părinții sau bunicii mai conservatori, trecuți prin viață și experiențe. 

Marina a dezvăluit că formatul emisiunii este unul pe placul său pentru că, de-a lungul vieții a avut ocazia să se afla de ambele părții ale baricadei.

Marina Almășan revine pe micile ecrane
Marina Almășan revine pe micile ecrane

Citește și: Marina Almășan îi dă replica văduvei lui Victor Socaciu 

„Normal că am fost și eu, in nenumărate rânduri, victima acestui conflict, și ca tânăr, dar și ca adult. Acum, ca părinte, traversând cele două „pubertăți” - ale celor doi copii ai mei - am consemnat la rându-mi destule meciuri, ba chiar războaie cu aceștia, ciocnindu-ni-se deseori cap în cap modurile de a vedea lucrurile. Noi, adulții, din prea multă dragoste, suntem în stare să-i blocăm pe copiii noștri din drumul care le este dat. Iar neîncrederea pe care o avem în ei - de multe ori „născătoare” de astfel de conflicte - se dovedește deseori a fi total neîntemeiată, copiii nostri fiind, în multe dintre cazuri, mult mai pregătiți pentru viață decât o putem bănui.

În orice caz, avantajul celor care au doi copii, este acela că, de multe ori, greșelile pe care le-au făcut în „administrearea” primului copil, reușesc să le îndrepte în relația cu următorul. Așa am pățit și eu: „conflictul între generații” s-a manifestat mult mai lin în cazul lui Victoraș, decât al lui Marinuș. Dragostea mea fiind însă aceeași, pentru amândoi!", a dezvăluit prezentatoarea. 

Victoraș este IT-ist și câștigă de cinci ori mai mult decât mama sa
Victoraș este IT-ist și câștigă de cinci ori mai mult decât mama sa

Emisiunea Marinei Almășan va fi difuzată de către TVR2, iar prima ediția va putea fi urmărită de către telespectatori sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 15:00.

Vezi și: Marina Almășan a lansat cartea despre viața lui Victor Socaciu 

Marina Almășan are doi copii mari, care o fac mândră

Marina Almășan are o fată pe care o cheamă tot Marina, din prima căsătorie, cu Dan Liviu Ungureanu, și un băiat, Victor, din mariajul cu Victor Socaciu. Ambii au depășit de multă vreme vârsta adolescenței, însă Marina continuă să îi privească ca pe niște copii și să le poarte la fel de mult de grijă. 

Marina are 32 de ani, iar Victoraș a terminat deja facultatea de IT și plănuiește să lucreze peste hotare în domeniul pe care l-a studiat cu drag. Marina Almășan se mândrește nespus cu realizările copilului ei și subliniază că Victoraș câștigă de cinci ori mai mulți bani decât ea. 

Sursă foto: TVR 2

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
7 printul william printul harry jpg jpeg
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
muguri 79532593 jpg
Spania   Japonia Captură Twitter png
horoscop foto shutterstock
image
image
image
image
filme de craciun
FotoJet (1) jpg
Juriu - delia mihai petre costel cheloo finala iumor sezon 13 FOTO Antena 1 jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
7 printul william printul harry jpg jpeg
hollywood 595645 1920 jpg