Marius Tucă, victima unui incident neprevăzut. Jurnalistul s-a ales cu o lovitură zdravănă la cap după ce decorul din platoul emisiunii s-a prăbușit peste el

1 octombrie 2024 12:49   Vedete românești

Marius Tucă a fost victima unui incident neașteptat, aseară în studioul în care îl intervieva pe fostul șef al SIE. Decorul din platou s-a desprins și s-a prăbușit peste prezentatorul TV.

Marius Tucă s-a ales cu o lovitură în cap 

Luni seara, în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show” a avut loc un incident neplăcut, iar moderatorul a fost principala victimă. Jurnalistul s-a ales cu o lovitură la cap, după ce o parte a decorului din studio s-a prăbușit.

În timp ce purta o discuție cu generalul Silviu Predoiu, fostul șef operativ al Serviciului de Informații Externe, mai multe piese din decor au căzut. Marius Tucă a fost lovit în cap de bucăți metalice, moment în care emisiunea s-a întrerupt, însă nu a durat mult până când a fost reluată.

Marius Tucă avea o discuție importantă cu Silviu Predoiu, care a venit în platou să dezbată provocările actuale ale sistemului de securitate din țară. În același timp, moderatorul a abordat un subiect actual, dar delicat, precum amenințările externe și situația geopolitică, însă nu a ajuns cu argumentele până la final, din cauza incidentului nefericit.

După ce mai multe bucăți metalice a căzut în platou, Marius Tucă a fost ajutat de echipa de producție, care a intervenit imediat. În timpul întreruperii emisiunii, oamenii din platou și-au arătat îngrijorarea, iar reacțiile din mediul online nu au întârziat să apară. Mulți au fost curioși să afle care este starea jurnalistului sau dacă a suferit răni grave.

Roberta Anastase a trăit o experiență similară

În urmă cu ceva timp, Roberta Anastase a fost victima unui incident similar. În cadrul unei reuniuni a PNL din centrul Ploieștiului, aceasta a căzut după ce scaunul pe care stătea s-a rupt sub ea. Din fericire, fostul șef al Camerei Deputaților a fost în afara oricărui pericol și nu s-a ales cu răni în urma căzăturii. Mai mult, aceasta a fost ajutată să se ridice de deputatul George Ionescu. De asemenea, scaunul ei a fost imediat înlocuit, după incidentul neprevăzut, relata antena3.ro în urmă cu 3 ani.

Mai multe