Prețuri astronomice la restaurantul lui Marius Tucă! Cât a ajuns să coste o banală ciorbă

Ultima actualizare:

Dacă te plimbi pe malul Herăstrăului și vrei să servești o cină delicioasă, trebuie să scoți bani buni din buzunar, și asta pentru că restaurantele vedetelor de pe lac au prețuri piperate. Una dintre persoanele cunoscute din showbiz, care au decis să își înceapă o super afacere în urmă cu câțiva ani, este chiar Marius Tucă. Fostul prezentator și-a deschis o cherhana în Herăstrău care îi merge super bine, chiar dacă prețurile s-au dublat în ultima perioadă. Iată cât costă o banală ciorbă de burtă la restaurantul său.

Ce prețuri sunt la restaurantul lui Marius Tucă
Ce prețuri sunt la restaurantul lui Marius Tucă

Prețuri incredibile la restaurantul lui Marius Tucă

Cei care vor să se delecteze cu delicii la restaurantul lui Marius Tucă trebuie să își calculeze bine bugetul! Conform informațiilor furnizate pe site-ul restaurantului, acest loc te face să te simți ca pe malul mării. Cherhanaua promite un meniu vast pentru toate gusturile, astfel încât pofticioșii se pot delecta cu supe, preparate reci și fructe de mare, până la paste și bineînțeles, deserturi! Totuși, clienții ar putea fi puțin nemulțumiți pentru că față de acum trei ani, prețurile s-au dublat!

 Cât a ajuns să coste o banală ciorbă

Dacă acum doi-trei ani o ciorbă de pește putea fi savurată pentru doar 36 de lei, în prezent clienții trebuie să plătească 60 de lei pentru o porție de 400 de grame, conform meniului. Ceva mai accesibilă este supa clară din pui de țară, care costă 39 de lei. Pe de altă parte, pentru cei care doresc să se răsfețe cu o supă de fructe de mare, prețul este de 98 de lei, o sumă pe care nu toată lumea și-o permite.

Deserturile nu sunt nici ele ieftine: o porție de tiramisu de 240 de grame costă 44 de lei. În meniu, cheesecake-ul cu piure de zmeură, mousse-ul de ciocolată, prăjitura caldă cu mere și înghețată, tortul casei și fondantul de ciocolată sunt listate la prețul de 39 de lei fiecare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Mircea Rusu
image png
image png
banner Adrian Nartea
inna colaj instagram jpg
image png
banner Irinel Columbeanu
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net