Măsurile luate de Oana Roman după ce a fost amenințată de un infractor periculos. Casa vedetei, o fortăreață

2 februarie 2022 14:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Roman ne-a declarat că a luat măsuri de siguranță, după ce a fost amenințată pe internet cu bătaia, de către un bărbat periculos, cu antecedente penale. Iată ce „dotări” are  acasă!

Oana Roman a primit recent un mesaj în care era amenințată cu bătaia de către un bărbat care a fost în trecut condamnat la închisoare, cunoscut pentru antecedentele sale violente. Se pare că cel ce a amenințat-o și înjurat-o pe fiica fostului premier al României s-a arătat deranjat de faptul că Oana publicase în mediul online mai multe filmulețe în care vorbea, printre altele, și despre o cură de slăbire.

Măsurile luate de Oana Roman după ce a fost amenințată cu bătaia

Deși spune că nu are de gând să se închidă în casă acum, după ce a fost amenințată, Oana Roman are de ceva vreme locuința „blindată”, semn că se gândește la siguranța sa și a familiei sale. 

Oana Roman ne-a dezvăluit că are acasă un sistem de securitate, cu firmă de pază care poate interveni oricând, pentru orice eventualitate. De asemenea, a mai spus ea, va lua atitudine în ceea ce-l privește pe cel care a amenințat-o și va vorbi cu un avocat, după care își va face timp să meargă și la Poliție.

Sper să fie doar atât, am primit mesajul de amenințare. Am aflat că e un infractor, o persoană cu mulți ani de pușcărie, un personaj periculos. Eu am oricum firmă de pază, deci nu-mi fac probleme. Am sistem de securitate, camere, am totul de un an, nu mi-am schimbat nimic.

Nu îmi e frică, dar de astfel de personaje trebuie să ne ferim, să aibă lumea grijă. Nu mă închid în casă pentru asta, i-am dat block. Încă n-am fost la Poliție. Trebuie să vorbesc cu prietena mea avocat despre asta, n-am apucat până acum, am avut treabă cu afacerea, cu coletele, trebuie să văd ce fac cu treaba asta legal, nu o las așa, îți dai seama”, a declarat Oana Roman pentru Click!

Cine este bărbatul care a amenințat-o pe Oana Roman

Adrian Ștefanian, bărbatul care a amenințat-o pe Oana Roman, a fost condamnat definitiv de către Curtea de Apel Constanța la 8 ani de închisoare, în regim de detenție. Această pedeapsă a venit după ce Ștefanian ar fi torturat doi tineri. Bărbatul este fiul fostului polițist Emanuel Ștefanian.

Aceasta nu este însă singura „ispravă” a bărbatului. În 2013, Ștefanian a agresat și un judecător. Bărbatul l-a înjurat, urmărit în trafic și amenințat cu moartea pe judecătorul Ciprian Coadă, în timp ce acesta se afla cu familia sa.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Mai multe