Mihaela Rădulescu și fiul ei, Ayan, poză de colecție la balul de absolvire! Vedeta este o mamă mândră

30 mai 2022 13:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu are toate motivele să fie mândră de fiul ei, Ayan. Tânărul a absolvit azi un liceu de renume din SUA, cu un calificativ de excelență, iar vedeta a fost alături de proaspătul absolvent pentru a-l felicita. Fosta prezentatoare a publicat mai multe imagini emoționante împreună cu băiatul ei. 

Mihaela Rădulescu a parcurs drumul dintre Monaco și New York, pentru un eveniment extraordinar de important pentru fiul ei, Ayan. Adolescentul a absolvit liceul și nu oricum, ci cu calificativul de excelență ,,cum laudae", ceea ce demonstrează că fiul Mihaelei a luat aminte de educația primită de la părinți și s-a ținut serios de școală. 

Citește și: Fiul Mihaelei Rădulescu, ipostază de «afacerist»! Cum arată viața lui Ayan la New York

Diva de la Monaco a străbătut un continent întreg pentru ziua cea mare a absolvirii și pentru a-și demonstra aprecierea și admirația față de rezultatele fiului ei. Diva a postat o imagine emoționantă pe contul ei de socializare, ce o înfățișează în timp ce-și îmbrățișează fiul, devenit acum un tânăr adult în toată regula. 

Nu se știe momentan dacă și tatăl lui Ayan, Elan Schwartzenberg, a fost prezent, cert este că diva nu a ratat momentul și, odată ce a publicat fotografia cu fiul ei pagina de socializare, o pleiadă de vedete l-au felicitat pe tânăr în comentarii. Printre celebritățile care și-au exprimat admirația față de performanța lui Ayan se numără Adela Popescu, Andreea Berecleanu, Sore, Andreea Perju sau Adina Buzatu. 

Citește și: Gabriela Prisăcariu, atac fără precedent la adresa Mihaelei Rădulescu. Ce a putut să spună despre fosta lui Dani!

Imaginea a fost urmată de o fotografie de colecție, în care Mihaela Rădulescu apare lângă Ayan, la balul de absolvire a liceului. Cei doi, mamă și fiu, s-au fotografiat pe covorul roșu și într-adevăr ambii arată ca niște adevărate vedete, semn că Ayan a moștenit carisma celei care i-a dat viață. 

Mihaela Rădulescu a purtat un costum alb format din sacou și pantaloni, asortați cu o bluză neagră și o pereche de încălțări sport. Tânărul Ayan a optat pentru un costum negru, clasic, elegant, pe care l-a purtat cu o cămașă albă, papion și o floare albă la rever. 

Cât plătește Mihaela Rădulescu pentru școala fiului ei

Fiul Mihaelei Rădulescu a ales să studieze în străinătate în SUA și să plece de lângă mama sa, care a rămas în Monaco, alături de partenerul Felix. Ayan a urmat cursurile liceului Lawrenceville School din New Jersey, o instituție de renume din SUA, unde taxa anuală de școlarizare atinge suma de 70.000 de dolari. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Mai multe