#Exclusiv Click!

Mihai Albu, minivacanță în trei! Cine a fost persoana importantă care a lipsit din „peisaj”

23 iulie 2023 11:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihai Albu (60 de ani) se relaxează cu iubita sa și fetița ei weekend-ul acesta pe litoralul Mării Negre! Pentru că și-au dorit să uite pentru câteva zile de stres și să iasă din rutina de zi cu zi, cei trei și-au făcut bagajele și au plecat să se bucure de vremea frumoasă din această perioadă.

Mihai Albu se pare că și-a găsit în sfârșit liniștea sufletească după divorțul scandalos de Iulia Albu. Domnița care i-a adus din nou zâmbet pe chip creatorului de pantofi este Elena, o femeie foarte discretă, de profesie medic chirurg.

Mihai Albu, vacanță de vis cu iubita și fiica, la mare

Pentru că este tare mândru de partenera sa de viață, Mihai Albu a postat, în urmă cu puțin timp, o imagine cu ea, de la plajă, în timp ce o ținea strâns în brațe. Semn că relația dintre ei este una foarte serioasă și asumată. Contactat de Click!, Mihai Albu ne-a dezvăluit mai multe detalii despre această escapadă amoroasă de final de săptămână.

„Suntem la mare pentru câteva zile: eu, iubita mea și fetița ei. Mikaela (fiica lui Mihai Albi – n.r) nu este cu noi! Suntem în Mamaia, este foarte frumos. Amândoi am zis să mergem pentru câteva zile la mare, nu a fost doar inițiativa mea sau a ei. Amândoi ne-am dorit asta.

Ieri am stat la plajă, ne-am relaxat la soare, aseară am fost la un parc de distracție, ne-am plimbat după care am luat masa la un restaurant. Astazi tot așa o să mergem la plajă puțin...după care ne vom întoarce în București”, a declarat Mihai Albu pentru Click!

Click! spune

Mihai Albu a fost căsătorit cu Iulia Albu, timp de opt ani, însă, din cauza unor neînțelegeri, cei doi au ales să divorțeze, în 2013. Din rodul iubirii lor s-a născut Mikaela, acum în vârstă de 13 ani. În prezent, Iulia are o relație cu Mike, iar Mihai cu un medic chirurg.

Mai multe