Mihai Bendeac a îngenuncheat în fața lui Florin Piersic. Întâlnirea care l-a marcat pe viață: „Ești o nebunie de om”

18 mai 2023 7:41   Vedete românești

Mihai Bendeac a povestit pe pagina sa de Facebook despre o întâmplare care l-a emoționat enorm, întâlnirea de la Timișoara cu marele actor Florin Piersic. 

„O întâmplare care m-a rupt"

„O întâmplare care m-a rupt. M-am întâlnit la Timișoara cu maestrul Piersic după mulți ani… Pe lângă emoția imensă și, evident, inerentă având în vedere că respir același aer cu cea mai mare vedetă a României, am aflat cu stupoare că în ultimii ani ar fi încercat să ia legătura cu mine dar ca persoane “binevoitoare” i-au spus că “nu mai vreau să știu” de dumnealui. 😳😳 I-am explicat că nu l-am sunat pentru că nu îmi permit. 🤷🏻‍♂️🥹 Este incredibilă senzația că privesc în ochi peste 70 de ani de teatru, televiziune și cinema. De aici și timiditatea/stângăcia mea în fața unei Legende. Maestre, acum, aflând că îmi daț voie să îmi permit, o să vă sun/vizitez. ❤️❤️", a povestit Bendeac. 

Florin Piersic: „De ani de zile te caut și nu îmi dai un semn”

Florin Piersic s-a arătat extrem de bucuros de întâlnirea cu Bendeac, spunându-i acestuia că e cea mai mare satisfacție pe care o are din ultimii ani. De asemenea, Piersic a mărturisit că-l caută de ani de zile pe Bendeac.

„Mie Maestre, păi eu atunci ție cum să-ți spun? Păi cum măi Bendeac, eu ți-am scris, îți dau semnale, comunic la toată lumea și zice: <nici nu te cunoaște Bendeac>. Și am făcut emisiuni cu tine, m-ai imitat și zic totuși ne-am tăvălit prin platou amândoi, tu știi ce însemni pentru mine? Mie nu-mi vine să cred. Ai vrut să-mi pupi mâna. Păi tu ești o nebunie de om. Bendeac, îți aduci aminte de mine? Mi s-a spus că nu mă cunoști. Nu mai vrea să știe de tine. Bendeac, te iubesc mult! Nici nu îmi vine să cred! E cea mai mare satisfacție pe care o am în ultimii ani. De ani de zile te caut și nu îmi dai un semn”.

 În timp ce vorbea cu Florin Piersic, Mihai Bendeac a stat mereu în genunchi.

Mai multe