Mihai Bendeac și Cheloo, în conflict la iUmor! Crize de nervi, cu spargere de lucruri și înjurături: «Am avut cea mai mare descărcare nervoasă din ultimii șase ani»

1 martie 2022 7:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihai Bendeac a intrat în conflict cu Cheloo, iar actorul a făcut cea mai mare criză de nervi din cadrul concursului din cauza unui concurent, care i-a lăsat mască pe jurați. 

Ultima ediție de la iUmor nu a fost lipsită de suprize, iar momentul cel mai controversat l-a avut drept protagonist pe actorul Mihai Bendeac

Unul dintre concurenții de la iUmor a dezlănțuit haosul printre jurați, dar publicul a fost a fost extrem de impresionat de un număr de magie neobișnuit. 

Abel Megyes a apărut la iUmor într-o manieră inedită, concurentul a luat prin surprindere jurații și publicul, în momentul în care și-a făcut simțită prezența prin intermediul unui ecran digital. 

Acesta a interacționat cu jurații prin intermediul unei tablete și în primă fază i-a bulversat pe Bendeac, Cheloo, Delia și Ana Morodan cu un număr în care a scos din gură mingi de ping-pong pe care erau trecute numerele pe care jurații tocmai le spuseseră. 

Numărul care l-a adus pe Mihai Beandeac la limită a fost acela în care magicianul virtual Abel Megyes l-a provocat pe Cheloo să îl asiste la o reprezentație de magie cu ajutorul unui joc Tetris. Artistul a descoperit cu stupoare că jocul electronic funcționa deși nu avea baterii ci o bacnotă de 200 de lei. 

Acesta a fost momentul în care Mihai Beandeac a avut o răbufnire teribilă, s-a ridicat în picioare și, sub privirile îngrozite ale juraților, a luat tableta și a dat cu ea de pupitru. 

Cum a motivat Bendeac gestul 

Delia și Ana Morodan au fost cu totul surprinse de reacția lui Bendeac, dar cel mai înspăimântat a fost Cheloo, care a spus câteva înjurături, ce au fost cenzurate.

"Nu știu de ce Mihai s-a enervat pe Cheloo, că ăștia doi vorbesc telepatic.", a mărturisit amuzată Ana Morodan.  

"Am avut poate cea mai mare descărcare nervoasă din acești șase ani. S-a acumulat toată energia și mi se părea șocant că eu sunt captivat, deși am văzut sute de oameni pe scenă.", a dezvăluit Bendeac în culise.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Mai multe