Mihai Morar, Sore, Ramona Păun și JO sunt câteva dintre vedetele care s-au bucurat de concertul Justin Timberlake!

20 august 2024 13:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Justin Timberlake și turneul său prin Europa face furori printre vedetele autohtone. Mihai Morar, Sore și JO au fost să-l vadă chiar în concertul pe care celebrul artist l-a susținut la Amsterdam, în timp ce Ramona Păun l-a ascultat, a cântat și s-a bucurat de show-ul acestuia de la Londra.

A fost vara concertelor pentru Mihai Morar, care după ce și-a dus gemenele, pe Mara și Cezara, la concertul lui Taylor Swift de la Milano, acum a fost cu toată famila lui de 5 persoane, inclusiv cu mezina Roua, la concertul lui Justin Timberlake care a avut loc la Amsterdam.

"Primul mare concert în 5 din viața noastră! Justin Timberlake, familia Morar îți mulțumește! L-am văzut pe Justin Timberlake la Amsterdam...Cam așa s-a distrat Roua la primul ei mare concert. Nu mai zic de maică-sa. A fost  visul ei să venim la JT. L-am văzut pe Justin exact acum 10 ani, tot aici și îmi place că a rămas "un om al oamenilor", unul dintre artiștii pop care interacționează cel mai fain cu publicul. Aici e fix momentul în care mi-am dat seama că Roua era, de fapt, singurul copil într-o sală cu 20.000 de oameni dar i-a plăcut și Rouăi, și Marei și Cezarei, dar nimănui din sală mai mult decât doamnei Morar", a punctat noul prezentator X Factor despre această experiență și "revederea" cu Justin Timberlake.

Sore și JO s-au bucurat și ele de un concert de zile mari cu Justin Timberlake.

"Aseară am retrăit adolescența la concertul lui Justin Timberlake. Mi-a plăcut enorm! Ce piese erau pe vremuri, nu? Am ajuns la vorba părinților mei, dar exact așa am simțit și aseară la "Mirrors", "Cry me a river" și toate piesele care  mi-au marcat creșterea. Show-ul impecabil, s-a cântat superb, s-a dansat două ore pline, scena s-a mișcat de colo-colo, a coborât și în public, l-am văzut de la un metru distanță, ce să mai, un concert complet. Iar organizarea, accesul, nota 200! Am intrat în 2 minute în arenă iar la final,  tot în 2 minute am ieșit toate miile de oameni, fără să ne înghesuim, fără nicio problemă. Eu aș mai vrea să văd Adele, pentru un alt tip de emoție!", a mărturisit Sore, foarte emoționată după concertul lui Justin Timberlake.

Smiley și Gina Pistol au fost și ei la concertul lui Justin Timberlake, la fel și Ramona Păun de la PROTV, această din urmă văzându-l la Londra.

Mai multe