Sore are un nou iubit! Imagini fierbinți cu îndrăgostiții în vacanța din Italia! „Da, sunt fericită!”

Sore Mihalache (34 de ani) simte din nou fiorii dragostei, la doi ani de la despărțirea de tatăl fetiței sale, Mircea Julean. Artista a postat primele imagini fierbinți cu noul iubit, din vacanța romantică petrecută, recent, în Italia. 

în urmă cu aproximativ doi ani, Sore Mihalache și Mircea Julean, tatăl fiicei sale, au decis să meargă pe drumuri separate. De la divorț însă, solista nu s-a mai afișat cu alt bărbat, tot sperând că va răsări soarele și pe strada ei. 

Și iată că așa s-a și întâmplat! Deși este o fire cât se poate de discretă atunci când vine vorba de viața personală, Sore a făcut publice primele imagini cu noul bărbat din viața ei.

Sore a postat imagini din vacanță cu noul iubit!

Artista a postat, zilele acestea, pe pagina ei de socializare, prima fotografie în brațele noului ei iubit, căruia însă i-a acoperit fața. Cei doi tocmai ce au petrecut o vacanță de vis în Italia. 

Sore: „Sunt într-o relație, dar îmi place să-mi țin gura”

Din fotografiile postate, se vede clar că solista este îndrăgostită lulea, lucru pe care l-a și confirmat fanilor săi, care au vrut să știe dacă este într-o relație. 

 „Da, sunt într-o relație, și nu de ieri de azi. Dar, așa cum fost și până în prezent, nu-mi place să vorbesc la modul public despre viața personală, intimă, pentru că nu suntem toți influenceri, nu suntem toți persoane publice și atunci e mai bine să ne respectăm intimitatea.

Dar, chiar și așa, probabil că și dacă aș fi avut o relație cu o persoană publică, tot mi-aș fi ținut gura, pentru că îmi place să mă bucur eu de lucrurile astea sau să plâng eu, dacă e cazul

Nu am fost niciodată genul care să-și spele rufele în public, nu mi-a plăcut să mă cert, nici dacă am avut o problemă cu cineva sau vreun conflict nu mi-a plăcut să se întâmple în public.

Dar, da sunt într-o relație și sunt super fericită! Cel mai important e ca ambii parteneri să știe, în primul rând, ce-și doresc, iar apoi dorințele lor să fie pe aceeași lungime de undă. De acolo trebuie să plece orice relație. Nu contează diferența de vârstă”, a dezvăluit artista, pe rețelele de socializare. 

Sore și tatăl fiicei sale, Mircea Julean, s-au separat acum doi ani, după 8 ani de relație, însă cei doi au păstrat o frumoasă relație de dragul fiicei lor, Erin (în vârstă de 7 ani).

image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net