Alexandra Stan, ipostaze fierbinți alături de noul iubit, milionarul Darcy Troch-Maxim! A dus-o în vila lui de lux din Spania

Alexandra Stan trăiește o nouă dragoste fierbinte, după fotbalistul George Pușcaș. Cântăreața a confirmat relația cu milionarul Darcy Troch-Maxim. Cei doi au postat primele imagini împreună, chiar de la vila milionarului din Spania. 

Alexandra Stan simte, din nou, fluturași în stomac! După aventura cu fotbalistul Naționalei, George Pușcaș, artista a găsit o nouă dragoste, cât se poate de fierbinte. 

Este vorba de milionarul belgian Darcy Troch-Maxim, care a dus-o pe Alexandra să-și filmeze ultimul videoclip intitulat “Băieții”, la vila lui de lux din Spania. 

Alexandra Stan, ipostaze fierbinți cu milionarul, la vila lui din Spania 

Alexandra Stan (34 de ani) și Darcy Troch, un milionar belgian care deține afaceri imobiliare în Spania, sunt împreună de mai multe luni, însă, până acum, cei doi au evitat să se fotografieze împreună. 

Noul iubit al Alexandrei, Darcy Troch -Maxim este un tânăr antreprenor de origine blegiană, care vinde case de lux pe coasta Spaniei, în Valencia și în Alicante.

Zilele acestea, Alexandra și noul ei partener au decis să-și facă publică relația și au postat, pe rețelele de socializare, primul lor filmuleț în doi. 

Clipul este filmat chiar în curtea impozantei vile din Spania a milionarului, iar cei doi îndrăgostiți apar în ipostaze cât se poate de romantice: se țin de mână și dansează, cu câte un pahar cu vin în mână, iar Alexandra Stan este îmbrăcată într-o rochie albă, cu spatele gol.

Alexandra Stan a petrecut de altfel în ultima perioadă mult timp în Spania, în Costa Blanca, acolo unde Darcy are o serie de afaceri imobiliare. 

Alexandra Stan a stat singură doi ani, după divorțul de Emanuel Necatu, bărbatul alături de care a bifat o căsnicie de doar trei luni. Vara trecută, solista a apărut în Mykonos în compania fotbalistului George Pușcaș, cu care presa a titrat că ar fi avut o aventură în Grecia. Ulterior, solista a negat că ar fi avut o relație cu fotbalistul de la Națională. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net