Cu cine l-a înlocuit Alexandra Stan pe Pușcaș? „Să mă rup de el...” Imagini fierbinți cu cei doi, goi-pușcă!

Alexandra Stan l-a uitat deja pe George Pușcaș?! Artista l-a înlocuit pe fotbalistul, cu care a petrecut nopți fierbinți în Mykonos, cu un baschetbalist, și el celebru. Au filmat scene fierbinți, la malul mării.

Alexandra Stan și George Pușcaș s-au cunoscut, astă-vară, la lansarea clinicii de înfrumusețare a atacantului Naționalei. Între cei doi s-a înfiripat atunci o idilă, căci, la puțin timp după aceea, Alexandra a postat imagini fierbinți cu ea în brațele lui Pușcaș, în Mykonos.

Aventura lor a durat, însă, cât o scurtă vacanță, căci, întoarsă din Grecia, solista a negat că ar fi avut o relație cu fotbalistul. Blonda a petrecut toată vară acasă, la Constanța, unde a și filmat cel mai nou videoclip al ei la piesa „Bine cu puțin rău”, o piesă de dragoste cu versuri ce par a fi adresate lui George Pușcaș.

Alexandra Stan, scene fierbinți cu baschetbalistul Tudor Criveanu

Surpriză, însă, blonda apare în noul clip, filmat în apele Mării Negre, alături de alt bărbat, și el la fel de sexy ca Pușcaș. Este vorba de baschetbalistul Tudor Criveanu, fiul designerului Lena Criveanu.

Scenele dintre cei doi sunt foarte fierbinți, solista renunțând la sutien la filmările pentru noul clip.

Videoclipul piesei „Bine cu puțin rău” este regizat de Vlad Oancea, alături de Paul Tatcu -DoP, și este filmat chiar la Alexandra acasă, la malul mării. Este un spectacol de pasiune, culoare și mișcare, ce creează o experiență vizuală captivantă, care surprinde imagini cu Alexandra și persoana iubită, reprezentată în clip de Tudor Criveanu, fiul designerul Lena Criveanu, înainte și după momentul răului necesar despre care artista vorbește în piesă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net