Ce relație are Sore cu fostul soț. Artista a spus tot adevărul: „Nu am mai avut de ce să sufăr”

Invitată în cadrul podcastului „Vorba lu Jorge”, din noul sezon, Sore (33 de ani) a făcut câteva declarații despre noua ei viață de după divorț. Artista i-a recunoscut lui Jorge că nu a plâns după fostul soț, că între ei doi despărțirea a fost foarte ok, acesta având o super relație cu fiica lor de 7 ani, Erin. La un an și ceva de la divorț, Sore e pregătită să aibă din nou încredere într-un bărbat.

Din momentul în care am devenit mamă mi-am dorit să nu uit de faptul că sunt și femeie, că sunt și artist, și antreprenor,  că am și eu planurile mele care nu au legătură cu zona parentală (...)

„Erin îl vede ca pe un erou”

A fost o separare foarte frumoasă! Foarte frumoasă e poate exagerat spus,  a fost în termeni foarte ok pentru că  practic despărțirea sau ruperea sau relația consumată și încheiată deja se terminase. Vreau să spun că practic nu am mai avut ce să sufăr pentru că dacă a fost ceva deja fusese, trecuse. Și a fost o separare foarte ok pentru că am reușit să comunicăm foarte ok amândoi în momentul ăla și de atunci încoace suntem foarte echilibrați în creșterea lui Erin. Este realmente un tată extraordinar. Și chiar i-am zis de curând că Erin îl vede ca pe un erou și are dreptate pentru că el pentru ea este ireproșabil!”, i-a povestit, foarte sinceră, artista lui Jorge în cadrul podcastului său.

Noi astăzi suntem prieteni mai buni decât am fost înainte. Ne înțelegem mai bine decât ne înțelegeam înainte, eu cu el, la asta mă refer! Așa cum privesc eu din momentul ăsta cu optica mea, lucrurile sunt mai bine decât erau!”, și-a mai deschis Sore inima în fața lui Jorge.

„Ești pregătită să ai încredere într-un bărbat?”, a fost întrebată Sore de Jorge, iar răspunsul artistei a venit imediat.

„M-am apropiat de frici să încerc să le dobor”

Da, eu sunt pregătită dar din păcate, pentru multe persoane, știu foarte bine ce vreau...”. „Ai spus că s-au dat câteva persoane la tine după divorț. Insistent sau cu succes fără succes?”, a mai întrebat-o Jorge pe Sore.

„Și cu insistență și fără insistență. Eu ție nu trebuie să îți spun cum reacționează un Scorpion când  nu e interesat!” a răspuns Sore! „Ba, îți spun eu cum reacționează unul, cum reacționezi tu! Ești shout down!!”, a continuat Jorge.

Sore se ghidează după o chimie puternică între parteneri atunci când este vorba despre relații.

Dacă îți dorești ceva și nu se întâmplă, bucură-te! Înseamnă că ceea ce îți dorești nu este potrivit pentru tine! (...) M-am apropiat de frici să încerc să le dobor, să încerc să le înțeleg, să încerc să înțeleg de unde vin (...)

Eu cred foarte tare că dacă nu există chimie din primul moment, chimie însemnând să te uiți la omul ăla și să simți ceva. Indiferent că a deschis gura sau nu. După aia dacă deschide gura și îți place și ce spune, îți place și cum se poartă, deci alea sunt la și altele. Dar dacă primul lucru, nu  simți, se simte o energie, degeaba discutați despre poeți și pictori și...Nu! Adică am foarte mulți prieteni, nu mai am nevoie de alții”, s-a mai confesat Sore în podcastul „Vorba lu’ Jorge”.

Sore Mihalache și tatăl fetiței sale, Mircea Julean, i-au luat pe mulți prin surprindere când au anunțat că se despart după 8 ani de relație. Anunțul separării artistei a avut loc în vara anului trecut, dar atât ea cât și fostul său partener de viață își cresc fiica împreună și își doresc tot ce e mai bun pentru ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net