Divorț-șoc la Hollywood! O actriță celebră ar fi fost părăsită de soț, după patru ani de mariaj

O actriță celebră pentru rolul ei din „Urzeala Tronurilor” ar fi fost părăsită de soț, după doi copii împreună și patru ani de mariaj. El ar vrea să semneze deja actele de divorț.

Sophie Turner și Joe Jonas, la un eveniment monden
Sophie Turner și Joe Jonas divorțează (Foto: GettyImages)

Sophie Turner și Joe Jonas au împreună doi copii

Probleme în paradis! Sophie Turner (27 de ani), celebră pentru interpretarea rolului Sansa în seria HBO de renume mondial „Game of Thrones/Urzeala Tronurilor”, ar urma să divorțeze de muzicianul Joe Jonas (34 de ani), după patru ani de căsnicie, potrivit publicației americane TMZ. Actrița, care deține o avere de 12 milioane de dolari, are două fetițe cu artistul, Willa (3 ani) și o altă fetiță ce a venit pe lume în 2022, căreia nu i-au făcut numele public încă.

Se pare că Joe este cel care a luat deja legătura cu doi avocați din Los Angeles, care sunt specializați în divorțuri, și ar fi decis să pună capăt mariajului. În prezent, cuplul nu a făcut un anunț oficial, însă fanii sunt convinși că relația s-a terminat.

În ultimele 3 luni, Joe ar fi avut grijă de cei doi copii ai lor „mai tot timpul”, chiar dacă e cu trupa lui în turneu. Ar putea părea că nu au existat semne că mariajul lor este în cădere liberă, pentru că Joe și Sophie au tot participat împreună la evenimente. Cu toate acestea, în ultimele săptămâni, muzicianul a fost văzut fără verighetă. Mai mult decât atât, cei doi și-au vândut recent  conacul din Miami. Au cumpărat acea casă cu doar un an în urmă.

Joe și Sophie s-au cunoscut în 2016  și s-au logodit un an mai târziu. În 2019, s-au căsătorit în Las Vegas, și de atunci au devenit o familie, primul lor copil venind pe lume în anul 2020, iar al doilea în 2022. Nu se știe exact ce nu a mers bine, însă, având în vedere că acum pare că relația lor nu mai poate fi salvată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
image png
image png
index (24) jpg
image png
banner catalin botezatu png
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
heidi klum cannes2024 profimedia jpg
Trupa Axxa a rămas fără Mihai Onilă
image
actualitate.net
image
actualitate.net