Sărbătoare în familia Morar. De ce activitate s-a apucat omul de radio: „A împlinit 10 ani”

Mihai Morar (42 de ani) a avut mare sărbătoare în familie ieri. Omul de radio și fostul prezentator TV a dat o petrecere alături de fetele lui, în cinsta patrupedului lor, Olaf, care a împlinit 10 ani.

Cu toții și-au pus coifuri, au avut și tort normal, „de oameni”, s-au distrat și s-au bucurat că îi pot fi alături cățelului lor.

Voievodul familiei Morar a împlinit 10 ani! La mulți ani, Olaf! L-am adus acasă într-o seară, într-o cutiuță, la rugămintea Marei și Cezarei, cu toată împotrivirea doamnei Morar. Gemenele au crescut cu el, Roua s-a născut cu el, iar eu adorm liniștindu-mă cu frecvența respirației bichonului lângă pat.

Olaf Morar e unicul martor al trecerii și creșterii familiei noastre în această lume. Și, acum, nici doamna Morar nu l-ar da pentru nimic în lume. Mulțumim, Olaf, singurul bichon - voievod, pentru tot!", a spus Mihai Morar, la ceas aniversar, sărbătorindu-și patrupedul alături de fetele lui, în semn de apreciere și mulțumire că face parte din familia lor.

Nu a mai avut timp să facă sport

Mihai Morar a recunoscut în mediul online că în ultima vreme nu a mai avut timp să facă atât de mult sport pe cât și-ar fi dorit. Cu trei copii și un program destul de încărcat, vedeta s-a mobilizat mai greu. De câteva zile, Morar merge la tenis și se bucură că a găsit clubul de tenis lângă casă pentru că ajunge rapid să facă mișcare.

Cel mai greu este să începi....În ultima vreme mi-am găsit toate scuzele ca să nu mai fac sport. Pentru că scuzele sunt ușoare, mai greu este să rupi obiceiurile proaste. Dar e timpul să spun stop ca să îmi dau restart. Mi-am găsit o sală de fitness la două minute de radio, dar și un club de tenis și o piscină lângă casă", a mai complet Mihai Morar.

Cum ajută copiii orfani

Ca Ambasador Hope and Homes for Children, alături de alte 4 vedete e la noi, Mihai Morar s-a mobilizat și îi roagă pe toți să își unească forțele pentru a construi o casă pentru 12 copii cu nevoi speciale care trăiesc acum într-un orfelinat care urmează să fie închis.

„Îi știm pe nume pe fiecare, doar că  GDPR-ul și bunul simț nu ne permite să îi postez aici. Noi asta facem la Hope and Homes for Children România. Zeci de mii de copii de la case de copii au fost mutați în familii sau case de tip familial. Avem terenul, casa din macheta urmează să fie ridicată în Sectorul 5, din București. 450.000 de euro ne costă să îi mutăm pe cei 12 copii. La cheie! Pentru prima oară în viața lor acești copii vor avea camera lor, baia lor, bucătăria, sufrageria și curtea pentru joacă. Căldura unei case. Când construim o casă, construim un om!”, a mai povestit prezentatorul de la Radio ZU.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
image
actualitate.net
image
actualitate.net