#Exclusiv Click!

Mihai Trăistariu câștigă 60.000 de euro lunar, pe Litoral, din muzică și din turism, dar cina o primește gratuit: „Mănânc moca!” De ce refuză să-și cumpere haine de fițe?

28 iulie 2024 10:45   Vedete românești

Mihai Trăistariu (47 de ani), solistul care în 2006 a adus României un onorant loc 4, la Eurovision, cu piesa de succes „Tornero”, ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Click!, ce câștiguri înregistrează lunar, vara, pe Litoral, din turism și din muzică, dar și în ce investește banii. Surpriză, mâncarea îl costă cel mai puțin!

„Cel mai mult mă costă reinvestitul în apartamente”

Mihai Trăistariu susține că mare parte din banii câștigați se duc pe apartamentele sale, din Mamaia, unde mai mereu este nevoie de câte ceva, dar și pe mâncarea animăluțelor de care are grijă:

„Cel mai mult dau pe apartamentele mele, din Mamaia Nord, pe care vara le închiriez turiștilor, acolo trebuie să cumpăr mereu produse consumabile, de curățenie, trebuie reînnoite pentru că se termină repede soluțiile de curățenie. Cel mai mult mă costă însă reinvestitul în apartamente, toamna este grosul, când zugrăvesc. Acum mai trebuie să schimb și niște lucruri pe acolo.

Pe locul al doilea ar fi animalele mele, pisicile și câinii, de care am grijă, și care îmi mănâncă banii, sufletul și creierii. Am și căței și pisici, îi întrețin pe unde sunt, pe la adăposturi, pe la curți, am și acasă, le cumpăr oase, boabe”.

„Nu sunt un gurmand, mănânc puțin”

Surprinzător, dar pe Mihai Trăistariu nu îl costă mult mâncarea. Recunoaște chiar că cina o primește gratuit:

„Nu sunt un gurmand, mănânc puțin. Seara mănânc pe la resorturile pe unde cânt, masa de seară o iau moca, să spun așa. La prânz, mai mănânc o salată, eu sunt mai vegetarian. Iar ce mai cumpăr din magazine, pentru aprovizionare, pot spune că mâncarea mă costă în jur de 1.000 de lei lunar. Mai dau însă bani pe la terase, când mai stau cu prietenii la câte o pizza. Dar, eu sunt econom, așa, în principiu. Nici pe haine de fițe nu dau averi, eu nu mă bazez pe look, ci pe voce”, a mai spus el, exclusiv pentru Click!

Câți bani câștigă vara din turism și din muzică?

Mihai Trăistariu ne-a dezvăluit cât câștigă din muzică, în fiecare seară, în sezonul estival:

„Mi se pare cel mai bun an, cam la nivelul celui din 2018, de dinainte de pandemia de Covid-19, lucrurile au revenit la normal. În fiecare seară am, pe litoral, și câte 4 spectacole, cânt și câte 30 de minute, pe la resorturi, la localuri, la restaurantele din toate stațiunile, ajung acasă cu peste 1.500 de euro, cam cât fac dintr-un singur concert. Acesta este, de câțiva ani, onorariul meu pentru un show de 45 de minute”.

Iar cele 6 apartamente pe care deține în Mamaia Nord le închiriază cu câte 350 de lei pe seară,  pe fiecare, în plin sezon estival. Astfel, artistul reușește să adune, lunar, din turism și din muzică, în jur de 60.000 de euro.

Mai multe