Câți bani strânge Mihai Trăistariu, în fiecare seară, pe litoral, în sezonul estival: „Nu câștig bani și din dedicații, ca maneliștii”. Piesa preferată a turiștilor

#Exclusiv Click!

Mihai Trăistariu (47 de ani) muncește pe rupte, întreaga vară, pentru a strânge ban peste ban. Solistul va încasa sume frumoase, nu numai din turism, din închirierea celor șase garsoniere din Mamaia Nord, ci și din muzică, marea lui pasiune. În interviul exclusiv pentru Click!, el ne-a dezvăluit cu câți bani se întoarce acasă, în fiecare seară, din recitalurile susținute în localurile din stațiunile de pe litoral.

Ce onorariu are Mihai Trăistariu pentru un recital de 45 de minute?

Mihai Trăistariu a avut un start bun, profitabil, anul acesta, pe plan muzical, cu numeroase contracte, la resorturile și localurile de pe litoral, unde încinge și câte o horă pentru turiștii dornici de petrecere. Artistul ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Click!, ce onorariu are la un concert, dar și câți bani adună, în fiecare seară, din recitalurile susținute la malul mării:

„Mi se pare cel mai bun an, cam la nivelul celui din 2018, de dinainte de pandemia de Covid-19, lucrurile au revenit la normal. În fiecare seară am, pe litoral, și câte 4 spectacole, cânt și câte 30 de minute, pe la resorturi, la localuri, la restaurantele din toate stațiunile, ajung acasă cu peste 1.500 de euro, cam cât fac dintr-un singur concert. Acesta este, de câțiva ani, onorariul meu pentru un show de 45 de minute”.

Cântă și muzică populară: „La petreceri lumea vrea să joace!”

Mihai Trăistariu ne-a explicat de ce a inclus în programul său artistic și piese de muzică populară:

„Îmi lipsea un repertoriu antrenant, eu fiind un artist cu piese lente, adormite, de suflet. Și, cum la petreceri, toți vor să joace, nu să îi ții pe scaune, am inclus în programul artistic și piese de muzică populară, cânt „Constantine, Constantine” sau „Lie, Ciocârlie”, dar și altele, tot celebre.

Trebuia să ies din moleala mea, să fac ceva cu zvâc pe scenă și a prins. Când se încinge câte o horă, de 100 de persoane, mă simt și eu bine ca artist că oamenii dansează. De fapt, voi lansa și un album de muzică de petrecere cu zece piese”, a mai menționat Mihai Trăistariu, exclusiv pentru Click!

„Rar se întâmplă să-mi ofere cineva bani pentru dedicații”

Artistul, care în 2006 a adus României un meritoriu loc 4, la Eurovision, cu piesa „Tornero”, susține însă că nu câștigă bani în plus, la petreceri, și din dedicațiile muzicale:

„Pe litoral, turiștii mai cer dedicații, pentru soțiile lor, dar nu plătesc. Rar se întâmplă să-ți mai dea cineva câte ceva, poate la maneliști se întâmplă asta, la mine nu prea îndrăznesc, poate că mă văd așa cu melodii mai serioase.

Eu nu câștig bani și din dedicații, ca maneliștii, poate în jur de 100 de lei pe săptămână, la o dedicație, dar îi consider ca un bonus pentru un suc. În rest, în niciun caz... Am și trei manele, pe care le-am mai cântat, la caterincă, pe la tv, dar nu le-am inclus în repertoriu. Cea mai cerută piesă este însă „Cât de frumoasă ești!””, ni s-a mai confesat artistul, exclusiv pentru Click!

Dar, în sezonul estival, Mihai Trăistariu câștigă, în jur de 30.000 de euro, și din închirierea celor șase apartamente de pe litoral, din Mamaia Nord: „Vara le închiriez turiștilor cu câte 350 de lei pe noapte”, mai spune el, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net