Milionara Diana Șucu cere interzicerea manelelor în România, după scandalul Babasha! Ce mesaj a transmis soția lui Dan Șucu

13 iunie 2024 14:23   Vedete românești

Se pare că nu toate persoanele publice din țară au sărit în apărarea artistului Babasha, după ce a fost huiduit că a cântat manele pe scenă, în deschiderea concertului Coldplay, de la Arena Națională. Diana Șucu, soția lui Dan Șucu, nu a putut sta deoparte de scandalul momentul și susține că vrea să se interzică manelele în România!

Diana Șucu, soția lui Dan Șucu, se numără printre persoanele care nu au fost deloc încântate că artistul Babasha a fost invitat de către celebrul cântăreț Chris Martin să cânte în deschiderea concertului Coldplay, de la Arena Națională. Mai mult decât atât, își dorește nici mai mult nici mai puțin decât interzicerea manelelor în România!

Ea cere declanșarea unei petiții pentru interzicerea acestui gen muzical în țara noastră: „Dacă ar fi să primești o petiție în care să scrie: Vrei să se interzică manelele în România? Eu aș spune DA, DA, DA!”, a fost mesajul publicat de către Diana Șucu, pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.    

Babasha urmează să cânte şi în această seară alături de Chris Martin

Deși nu a fost primit cu brațele deschise cu o zi în urmă, se pare că Babasha nu vrea să renunțe la oportunitatea de a urca din nou pe scenă în această seară și de a cânta alături de marele artist Chris Martin, solistul trupei Coldplay.

Pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor, cel de pe 12 și 13 iunie. Ei s-au uitat în topuri muzicale și m-au văzut pe mine. Ei personal i-au contactat pe impresarii mei. Nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim despre un alt nivel și, indiferent de toate huiduielile din lume, tot aș fi acceptat. Așa ceva este o dată în viață. Am avut și o probă de sunet înainte, pentru că așa este normal, cu Chris Martin personal. Lui i-a plăcut foarte tare de mine”, a spus Babasha pe TikTok.

Mai multe