Momente dificile pentru Marina Almășan! Cine a trădat-o anul trecut

1 ianuarie 2024 13:00   Vedete românești

Viața nu este mereu lapte și miere, mai ales când „trădările” venite din partea celor pe care-i credeam aproape sufletului nostru lasă un gust amar. Marina Almășan a fost nevoită să țină piept unor astfel de situații anul trecut, dar a reușit să își găsească puterea interioară pentru a depăși orice obstacol, astfel că a pășit în anul 2024 cu multă speranță și multe visuri. 

Recent, scriitoarea a vorbit sincer despre ceea ce a însemnat anul care tocmai s-a încheiat pentru ea: trădări din partea persoanelor apropiate, „războaie” pe care le-a avut de dus, însă nu putem trece cu vederea și lucrurile bune pe plan profesional despre care chiar Marina Almășan a vorbit. 

„Am călătorit mult, dar am avut și niște provocări mai puțin plăcute”

Prezentatoarea TV a mărturisit că anul 2023 i-a oferit oportunitatea de a călători foarte mult, de a se dezvolta pe plan profesional și a de ține piept trădărilor venite din partea persoanelor la care ținea.

„Am avut si bune și rele. Am publicat și lansat două cărți, am pus pe picioare un nou format -RIVALII-, am organizat, alături de echipa mea și de cea a Teatrului Constantin Tănase, un super-show muzical, care va fi difuzat de TVR in seara de Revelion, am călătorit mult, dar am avut si niște provocări mai puțin plăcute : niște războaie de dus, apoi niște trădări din partea unor oameni apropiați.

Dar le-am depășit, deci pot spune că le-am încadrat și pe ele la victorii. Până la urmă și a scăpa de niște prieteni falși, tot o victorie reprezintă, până la urmă!”, a declarat Marina Almășan pentru spectacola.ro.

Marina Almășan, rezoluții pentru 2024!

Ne aflăm în prima zi a Noului An, astfel că este important să pășim cu pași siguri către o perioadă mult mai înfloritoare a vieții noastre. Marina Almășan a mărturisit că cele mai mari dorințe pentru anul 2024 sunt acelea de a-și vedea familia sănătoasă și de a excela pe plan profesional.

„Intru în noul an cu dorința de a încheia și viitorul an în aceeași componență numerică a familiei. Cu dorința de a avea sănătate – eu și ai mei dragi. Cu dorința de a-mi exercita, cu același entuziasm, profesia, fie că asta înseamnă noi emisiuni, noi evenimente sau noi cărți scoase pe piață.

In fine, cu dorința de a călători – acesta fiind marele meu hobby, care îmi oferă nesfârșite bucurii și motive de scris”, a mai spus Marina Almășan, pentru sursa de mai sus.

Mai multe