Narcisa Suciu și Marina Almășan, la un pas de scandal. Ce replici dure și-au aruncat cele două pe Internet

Narcisa Suciu și Marina Almășan aproape au ajuns la un scandal pe Internet. De la ce a început totul? Marina Almășan, o susținătoare declarată a artistei, ar fi dat de înțeles în mediul online că, în ultima carte lansată, Narcisa ar fi copiat ideile din cartea unui alt autor străin.

Narcisa Suciu și Marina Almășan, la un pas de scandal / Foto: Colaj Facebook
Narcisa Suciu și Marina Almășan, la un pas de scandal / Foto: Colaj Facebook

Marina Almășan a făcut niște remarci în mediul online, în care a pus sub semnul întrebării autenticitatea și veridicitatea cărții recent lansate de către artista Narcisa SuciuVedeta se întreba retoric cine după cine a copiat și că, la un moment dat, a promovat cartea în discuție.

„Doamne! Cine după cine a copiat?!? Narcisaaaa! Și eu… care prezentasem cartea Narcisei în emisiunea noastră ca fiind o găselniță superbă a artistei românce!… Dar dacă străinii au copiat după Narcisa noastră?!? Ar trebui să fie pe fază, să ceară drepturi de autor pentru idee!”, a scris Marina Almășan, relatează RomâniaTV.ro.

Narcisa Suciu: „Mă gândeam că știi deja ...”

Replica a venit rapid și din partea Narcisei Suciu, declanșându-se o discuție mai aprinsă în secțiunea de comentarii, sub ochii atenți ai fanilor lor. Artista a spus că știe de acest subiect și că nu înțelege de ce vedeta, pe care a ajutat-o să scrie pagina de revistă online în trecut, are îndoieli în privința ei.

„Stai liniștită, Marina. De doi ani merg cu jalba-n… și la Osim (Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci n.r), și la Orda (Oficiul Român pentru Drepturile de Autor n.r) pe tema asta. Ce mă miră pe mine e că ai îndoieli în ceea ce mă privește. Mă gândeam că știi deja cum scriu de pe vremea când te-am ajutat la pagina de revistă online”, a scris Narcisa Suciu, în dreptul postării Marinei Almășan.

Într-o încercare de a calma spiritele, vedeta a răspuns printr-un ton amical, susținând că ar trebui să se afle cine a fost cel care a furat formatul celuilalt: „Tu scrii frumos, nu contest, problema era formatul cărții? Cine a fost primul? Dacă ți s-a furat formatul, dă-i în judecată! Eu chiar am fost impresionată de găselnița ta, după care am văzut aceste alte cărți, aproape identice. De aici nedumerirea…”, a răspuns Marina Almășan.

image
image
image
image
image
image
Alain Delon jpg
lena enache instagram jpg
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
sebastian stan ursul de argint profimedia jpg
banner adda png
image
actualitate.net
image
actualitate.net