Narcisa Suciu și Marina Almășan, la un pas de scandal. Ce replici dure și-au aruncat cele două pe Internet

Narcisa Suciu și Marina Almășan aproape au ajuns la un scandal pe Internet. De la ce a început totul? Marina Almășan, o susținătoare declarată a artistei, ar fi dat de înțeles în mediul online că, în ultima carte lansată, Narcisa ar fi copiat ideile din cartea unui alt autor străin.

Narcisa Suciu și Marina Almășan, la un pas de scandal / Foto: Colaj Facebook
Narcisa Suciu și Marina Almășan, la un pas de scandal / Foto: Colaj Facebook

Marina Almășan a făcut niște remarci în mediul online, în care a pus sub semnul întrebării autenticitatea și veridicitatea cărții recent lansate de către artista Narcisa SuciuVedeta se întreba retoric cine după cine a copiat și că, la un moment dat, a promovat cartea în discuție.

„Doamne! Cine după cine a copiat?!? Narcisaaaa! Și eu… care prezentasem cartea Narcisei în emisiunea noastră ca fiind o găselniță superbă a artistei românce!… Dar dacă străinii au copiat după Narcisa noastră?!? Ar trebui să fie pe fază, să ceară drepturi de autor pentru idee!”, a scris Marina Almășan, relatează RomâniaTV.ro.

Narcisa Suciu: „Mă gândeam că știi deja ...”

Replica a venit rapid și din partea Narcisei Suciu, declanșându-se o discuție mai aprinsă în secțiunea de comentarii, sub ochii atenți ai fanilor lor. Artista a spus că știe de acest subiect și că nu înțelege de ce vedeta, pe care a ajutat-o să scrie pagina de revistă online în trecut, are îndoieli în privința ei.

„Stai liniștită, Marina. De doi ani merg cu jalba-n… și la Osim (Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci n.r), și la Orda (Oficiul Român pentru Drepturile de Autor n.r) pe tema asta. Ce mă miră pe mine e că ai îndoieli în ceea ce mă privește. Mă gândeam că știi deja cum scriu de pe vremea când te-am ajutat la pagina de revistă online”, a scris Narcisa Suciu, în dreptul postării Marinei Almășan.

Într-o încercare de a calma spiritele, vedeta a răspuns printr-un ton amical, susținând că ar trebui să se afle cine a fost cel care a furat formatul celuilalt: „Tu scrii frumos, nu contest, problema era formatul cărții? Cine a fost primul? Dacă ți s-a furat formatul, dă-i în judecată! Eu chiar am fost impresionată de găselnița ta, după care am văzut aceste alte cărți, aproape identice. De aici nedumerirea…”, a răspuns Marina Almășan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
image
actualitate.net
image
actualitate.net